ne kadar araç iyi olursa olsun kazalı araç alınmaz tavsiyem 2-3 bin için riske girmeyin
Printable View
ne kadar araç iyi olursa olsun kazalı araç alınmaz tavsiyem 2-3 bin için riske girmeyin
Şahsen benim araç 2007 model kazali 2009 da 16000 e almıştım. O zaman piyasa 23000 di.. Tanıdıktan tabii. 2009 dan beri problemsiz biniyorum. O zaman yüksek model alacak kadar param yoktu.
Parası olmayipta yüksek model araca binmek isteyen için iyi bir alternatif bence... tabi binmek için alırsan satmak için değil ... bir de sağlam biri tataan yapılmışsa...
arkadaşlar baktırdık arabaya sağ arka kapı değişmiş, sağ ön kapı sol ön çamurluk sağ arka çamurluk sol arka çamurluk boyanmış şaseden darbe yok lastikleri uzun süre havasız kullanılmaktan deforme olmuş lastiklerin değişmesi lazım dediler o şekilde aldık arabayı.
başka araba mı kalmadı hocam başınız agrımaz inş karar sizin para sizin sonuçta hayırlı olsun
hayırlı ugurlu olsun boya olur benım arabamın boyanmadık yerı kalmadı:D
sağolun arkadaşlar allah razı olsun hepinizden ayrı ayrı teşekkür ediyorum. nasip buymuş demek hayırlısı neyse o olsun.
hayirlisi olsun.2.eli zayif olabilir ama cok sorun cikarmayan guzel arabadir.boya o yasta sorun degil,kapinin degismesine ustam araba temizse alinir der her zaman.
Hayırlı Olsun demek kalmış bize o zaman. Hayırlı kazasız belasız iyi günlerde kullanın.
Hayırlı olsun. Çok güzel araba aldınız.
Hayırlı olsun japon araçları güzeldir konforludur..eski kasa ra 2.0 e gt modeline binmiştim Türkiye'ye sınırlı sayıda gelmiş..gerçekten mükemmel yürüyordu..
tekrar hepinize teşekkür ediyorum arkadaşlar allah razı olsun.
Başka sıkıntısı yoksa problem değil. Ben de kazalı Corolla almıştım. 10 000 e almıştım. 4 sene yaklaşık 90000km bindim ve 10800e sattım. Uygun aldıktan sonra problem olmaz. hayırlı ugurlu olsun...