benim bir gün bile olmadan aldığım yeni jantlardan biri yolda taşa isabet etmesi sonucunda yamuldu gerçekten çok üzüldüm nasıl bu kadar kolay oldu anlayamdım hala taşı ben tam hissetmedim bile küçük bir taştı.......:(
Printable View
benim bir gün bile olmadan aldığım yeni jantlardan biri yolda taşa isabet etmesi sonucunda yamuldu gerçekten çok üzüldüm nasıl bu kadar kolay oldu anlayamdım hala taşı ben tam hissetmedim bile küçük bir taştı.......:(
Bende de böyle bir sorun var, sadece aracı ani hzılandırmaya çalıştığımda (vites farketmiyor) sadece sağ ön tekerlekten bir sarsıntı geliyor. sanki yalpalıyor gibi. Kime gösterdiysem farklı şey söyledi... Jant yamuk denildi jantı düzelttirdik çözüm olmadı, z-rot değişti yine düzelmedi. Bilen varsa yardımcı olsun
Sayın elbruz, jantlar saç jant. Kış lastiği alırken hem ebatı düşürmeyi hemde en azından ön jantları da sıfır taktırmayı düşünüyorum. şu an 195 60 15 jant var, aldığım da öyleydi. 208 düşünüyorum biraz usandırdı derdinden
arkadaşalr bugn gp min bakımını yaptırdım..castrol edge 5-40 turbo diesel+tüm filtreler+dunlop dp sport 01 185 60 r15 4 lastik toplam700 tl fiyat ödedim...internette ve farklı yerlerde bu lastik 180 ile 140 arası fiyat almştm bostancıda 125 tl lastik değişimi ve balans ayarıyla birlikte tanesini 125 e taktrdm nasıl sizce?
Bence dunlop için iyi fiyat...