benim araçtada emniyet kemerlerinin tokaları ters takılmış ve uçları ters yöne baktığından devamlı plastik olan yere çarpıyor sizde bu dertten müzdaripsiniz sanırımbi kaç kere denedim ama düzeltemedim bi türlü
Arkadaşlar merhaba aracımla yolda giderken emniyet kemerinden ve kapılardan da şüpelendiğim lıkır lıkır bi ses geliyo ses devamlı gelmiyor.Arnavut kaldırımlı yolda ve bozuk yolda giderken geliyor.Birde arkadan sanki bozuk para sesi gibi bir ses geliyor bunun nerden geldiğini hala çözemedim.Daha önce başına gelen yada buna çözüm bulan var mıdır arkadaşlar))
Konu kadir07 tarafından (04/03/2013 Saat 15:39 ) değiştirilmiştir. Sebep: İlk harflerde büyük karakter kullanın...
benim araçtada emniyet kemerlerinin tokaları ters takılmış ve uçları ters yöne baktığından devamlı plastik olan yere çarpıyor sizde bu dertten müzdaripsiniz sanırımbi kaç kere denedim ama düzeltemedim bi türlü
ISmileUDie
Arka koltuk altlarına bakın belki gerçekten bozuk para kaçmıştır. Bendede olmuştu.
Aynen bende de var bu sesler çok sinirimi bozuyor arka cam açma kolunu saladım biri ordan geliyo kesin sizde deneyin bakalım varmı sizde de çözmemiz lazım bu sesi ama çok sinir bozucu ozellikle arnavut kaldırımlı ve bozuk yollarda lakur lukur ses yapıyo
hahaha ben de deli olmuşturm tırrrrr tırrrrr diye meğersem kapıya koyduğum su şişesinin kapağı kapıyla titreşiyormuşne güldüydüm şu sandalye ayakları için yapışkanlı siyah süngerler var onlardan taktım tam denk gelen yere çıt yok şimdi bi klima borularım kaldı
![]()
Hangi içki sarhoş eder hayat kadar?
servise gittiğimde söylemiştim bakmışlardı bi süre kesildi sonra tekrar başladı ama boş bi zamanımda tek tek heryere bakıp çözeceğim)))
Benimde kolçağın içindeki gözlük kutusundan geliyormuş,bulana kadar baya bi aradım, ben sağ arkadan diyorum hatun yok soldan geliyor diyor meğer ortadanmış.
Benim aracımdanda sürekli lpg kokusu geliyordu. Bu arada araç dizelMeğerse pantolonun çakmak cebindeki çakmaktan geliyormuş koku
![]()
Su şişe cebini o kadar iğrenç ayarlamışlar ki hiç bi su şişesi olmuyor. 0.30 ml lik su şişesinide koymanın bi luzumu yok. Yazın 0.50 ml bile bazen yetersiz geliryor... Bazı saçmalıkları var aracımın kabulumdür.
Her ŞERDE bi HAYIR vardır...
Motor ömrü diye birşey yoktur! Kullanıcının motora tanıdığı yaşam hakkı vardır!
Cok. Can sIkIcI bir duruum benim aracimdada sag arkadan cik cik ses geliyo kus sesi gibi bende bulamadim acaba neden nereden gelir ki
Aynı ses bende de var alıştım artık
Sent my iPad using
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
Benim araçta emniyet kemeri takılı olduğu halde kafasına göre emniyet kemeri ikazı ışığı ve sesi çalışıyor sonra susuyor neden oluyor bulamadım.
Fazla dinlemeyin arkadaşlar arabayıBende bir ara takmıştım bunlara sonra baktım olcak gibi değil giderken arabada birileri olsa bile birden müziğin sesini kapatıp arabayı dinlediğim bile oluyordu
Arabadakilerde bir anlam veremiyordu. Bende dinlemeyi bıraktım
![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri