sıfır bulman zor ama eğer ilinizde çıkmacılar varsa oralarda bulabilirsiniz diye düşünüyorum
Öncelikle Selamün Aleyküm
bugün usta sol arka çamurluğuma işlem yaparken sol arka kapının hopörlör kapağını kırdı.Bana çıkma yada sıfır temiz olması yeterli bana temin edebilecek bir arkadaş arıyorum.Tekirdağda yaşıyorum ve şuan hiçbiryerde bulamadım.Arabama özen gösteriyorum ve bu olay canımı sıktı ister istemez.
Bana yardımcı olabilecek arkadaş varsa telefonum : 0 554 802 30 05
çağrı atmanız mesaj atmanız yeterli ben ararım.
yaşlanarak değil, yaşayarak öğrenilir...Zaman insanları değil armutları olgunlaştırır...
sıfır bulman zor ama eğer ilinizde çıkmacılar varsa oralarda bulabilirsiniz diye düşünüyorum
uğur teşekkür ederim eyvallah fakat tekirdağda çıkmacı yok, farklı çözüm üretebilecek veya yardımcı olabilecek abilerimiz arkadaşlar varsa lütfen telden bana ulaşsın msj yada çağrı yeterli.Online ortam sonuçta güvensizlikten kaynaklanan durumlar olabilir bana irtibata geçebileceğim tel numarası dahi verseniz yeterli benim için...
yaşlanarak değil, yaşayarak öğrenilir...Zaman insanları değil armutları olgunlaştırır...
aracınızı tam tanımıyorum ama, şu ilandan temin edebilirsiniz sanıyorum;
Punto 2006 çıkmaparçaları SERKAN OTOMOTİV BURSA - Türkiye'nin ilan sitesi sahibinden.com'da - 116430558
yok bulamazsanız, diğer hasarlı araç ilanlarına bakıp sahibine 3-5 birşey vererek de ikna edebilirsiniz.
ISmileUDie
Dostum teşekkür ederim saol ilgilendiğin için fakat benim aracım grande punto, ilandaki arac punto
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri