- Sebep
- yok
Arkadaşım bugün benim aracımın küçukyalı birmotta direksiyon elktrik mekanizması aynı ses olayından dolayı değisti.birmot bunu ücretsiz olarak değistiriyor.birmot servislerinden birine gidip hemen baktr.arızanın adı city arızası ise yapıyorlar.
GT-I9500 cihazımdan 2 ile gönderildi
Bu Dünya Yalan Var Birazda Sen oYALAN !!!
Selamunaleyküm hayırlı cumalar. Bendede aynısı olmuştu dreksiyon mafsalını sıktı arkadaş oldu.
direksiyon mafsalını sıktımı yoksa öylesine mi söyledi ben anlayamadım ustanın...zaten ustalar bi arızadan anlamayınca hemen değiştirme yoluna gidiyor...
Direksiyon takozları nı değiştirmek yerine, iyi bir ustaya çıkarttırın beraber mazotla bilyaları temizleyin sonra güzelce gresleyin ve kapatın, hatta açmışken kaliteli bir slikon ile su girebilecek noktaları slikonize edin ve geri takın. Orjinal parçadan daha çok verim alacağınıza garanti veririm.
amortisör takozu nu değişmiştim bende tekine 80 lira vermiştim. Bir ömür gez bişey olmaz demişlerdi ama ses gerçekten insanı rahatsız ediyor
2011 model punto evo aracımda sabahları çalıştırdıgımda ara ara direksiyon kısmından geldiğini düşündüğüm wuuuw diye bir ses var.Bu ses gün içersinde 1. viteste de geliyor.Servise gösterdim sesin nerden olduğunu bulamadılar .Garantisinin bitmesine 1 ay kaldı sizce ne yapmalıyım.
Bnde de oyle bir durum vardi, dip rotlari yagladilar serviste ses felan kalmadi.
Sent my iPhone using - now
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri