İzmir poyrazda yaptıran arkadaşlar ustanın ismini hatırlıyor mudur acaba benim evonun da arka kapılar çelik kapı gibi ne yapsan açılmıyo? Ben de bi uğrayayım yetkili servise bari poyraz çok ters yerde ama çözüm varsa gitcez artık napalım..
M.K.ATATÜRK
sanırım o tüm puntolarda var ya !.. bi bakıma iyi aslında boşverin arkaya kimse binmesin![]()
Aynı problem bende de var 30bin bakımında baktırayım bari, tamda poyrazdamı yaptırsam diyordum. Ustanın ismini öğrensek güzel olurdu.
Birde arka ile ön kapıları karşılaştırınca sanki arkaların içi boşmuş gibi geliyor o durumda sizde var mı?
GT-N7100 cihazımdan 2 ile gönderildi
For the Horde!
sakın bır sey yaptırmayın aracınız halen garantı ıse servıse goturun ve onalr gergılerı degıstıryorlar ve kapı kollarını halledıyorlar benımde sorunum oydu halla dısardan hıc acılmıyor nerdeyse o derece o kadar kotuydu ama servıs ucretsız garantıden yaptılar sakın kendınız basvurmayın kapı dosemelerını sokerken ıcten sefaf bır sey var ses ve soguk gelmemesı ıcın onu yırtıyorsunuz haberınız olsun sevrıs 2 saatte teslım edıyor yıkanmıs bır sekılde ucretsız![]()
arkadaslar bende de aynı sorun var hatayı ı nceledigimde acma kolunun iç kısmının cok fazla oynadıgını gordum bu da kapıyı acma esnasında kolun iç kısmının sag üst koseye takılmasına sebeb oluyor servise goturdum soyledım hala cevap beklıyorum
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri