Arkadaşlar dün aracimi calistirmak üzere kontagi cevirdigimde daha marsa basmadan
power steer has been checked gibi uyari mesaji cikti , mesajin tamamini göremedim belki arada bir iki kelime daha yazmis olabilir.
kontagi kapattim , tekrar actim mesaj gelmedi , marsa bastim dogru servise gittim, hic duymadiklari bir mesaj oldugunu söylediler .bilgisayara bagladik gecmis hata listesinde gözükmüyordu bu mesaj. sagina soluna baktilar bilgisayarda direksiyonla ilgili ayarlara baktilar bir sey yok deyip gönderdiler.
tek aklima gelen o anda kontagi actigimda uzun farlarimda acikti , zenon atesleme balasti ecuyu sapittirmis olabilir , normalde kontagi acarken ve kaparken farlarimi hep kapatirim ama o mesajin ciktifi an ihmal edip acik birakmistim. gerci daha sonra ayni seyi denedigimde ikaz falan cikmadi , neden öyle bir sey yazdi anlayabilmis degilim![]()
Yer imleri