Arkadaşım türkçesini araştırdınmı
? bu hata değil güç kaynağı kontrol edildi demek. :D
Printable View
abi bundan sonraki işler için illaha ki bu saydıın serwislere gidicem de,şimdi istanbul fiat merkezle görüştüm,durumu inceliyolar,birmotla görüşüp dönecekler o yüzden beklemekten başka şansım yok..
67GP1312,
arkadaşım ben sana o uyarının tam ingilizcesini yaziyim,snra da türkçesini..
Have power steering checked,read hand book
Power direksiyonu kontrol ettir,el kitabına bak
Yine de ilgin için teşekkürler
evett doğru ama arkadaş ın yazdığına bak bi o ne demek devamo yok?
o zaten gibi bişey demiş farkındaysan,tam olarak uyarı budur dememiş
Bu sabah arabamı çalıştıdığımda bana da "Powewr Steering .... checked have handbook diye bi yazı geldi motor çalışır durumdaydı kontağı kapadım açtım düzeldi.. araba sabaha kadar trafonun dibindeydi 3 metre ötesinde park etmiştim. ne alaka çözemedim..
aradan 33 gün geçti ve yine aynı sorun bir kez daha.. Bıktım bu elektronik sorunlardan..
bu ügn bir daha yaptı : ( servise gidicem : (
Direksiyon Motoru Komple Değişiyo Arkadaşlar Bu Proplem Yaşandiğinda Benimkini Değiştirdiler Ordan Biliyorum.
aynı sıkıntı bende de var dur bakalım ne olacak ama bende direksiyonda bir sertlik yok forumda okuduklarımdan sonra denemek için city mode u açtım sonra geri kapattım işte o zaman bu hatayı alıyorum denemek üzere uzun bir süre city mode a getirmeyeceğim bakalım bir daha alacakmıyım aynı hatayı
Konunun üstünden baya geçmiş ama bir kaç gündür benim aracımda aynı arızayı veriyor sorununuz çözüldü mü nasıl çözdünüz yardımcı olabilir misiniz? Garantim yok ne yapmam gerekir ??
Bendede o olay olmuştu. Kontağı açınca o hata ile karşılaşmıştım daha sonra tekrarladı sürekli. Aynı arıza bendede çıktı. power steer...... bilmem ne diye. City motoru arızası. Serviste ücretsiz değiştirdiler şuan sorunum kalmadı.
Konu cok pis hortlamis ya
City kapalı iken, 10 metre sonra
Have power steering checked, read hand book
yazısı çıktı, kırmızı direksiyon simgesi göründü ve kayboldu bende de.
Fakat direksiyonda herhangi bir sıkıntı yok.
Arkadaslar merhaba 2007 model starjet dynamic punto aracim var. Ankara şen tepe de oturuyorum bilen bilir evimin hemen karsisinda tv vericileri var yaptigim arastirmalarda bu vricilerin ciddi anlamda bir güç ile calistigi ve manyetik bir güç oluşturduğunu öğrendim. Ve defalarca yasadiginiz hatalari aldim . Arac hata verince direksiyon kaskati kesiliyor. Son donemlerde de esp hatasi veriyor ve direksiyon ciddi anlamda sağa cekiyor . Simdi manyetik alana mi baglayim yoksa servise mi gideyim yorumlarinizi bekliyorum
Kardes ayni dedigin yerde bende oturuyorm emin ol o vericiden degil arabanin skintisindan direksiyon sistemini komple degistirdim simdi ne isik yaniyo ne ariza var yani servisin yolu gorundu kavaklidere tavsiyem olur ;)
Serviste ucretsiz degistirdim kardes forumu arastir bi konuda yazmistim