Yakıtı değiştir.birde öyle dene bende araca farklı yerden mazot aldım traktör gibi çalışıyordu nerdeyse.Yakıtı bir daha ordan almadım bir iki depo sonra ses düzeldi.
Printable View
Yakıtı değiştir.birde öyle dene bende araca farklı yerden mazot aldım traktör gibi çalışıyordu nerdeyse.Yakıtı bir daha ordan almadım bir iki depo sonra ses düzeldi.
Baskı balata da titreme yapar..
Ya abiler, dostlar, yaklaşık 1.5 aya yaklaşıyorum puntomla tanışalı. Önceki aracım 2003 palio 1.2 16 V El idi. Gerçekten punto, paliodan sonra audi gibi, konforu, teknolojisi, güvenlik, estetik, karizma, en, boy,renk, ferahlıgı vs. süper, fakat gel gelelim 1.2 palio motor performansıni bulamadım puntoda. Kalkıs oldukca yavas, seri değil, ufacık 1 rampada devirden düsüyor, cok nazik bir araba, zaten usta da zorlama dedi, narin kullan vs. bayıliyor, daracık palio ile full dolu ne yollara girdik bana mısin demedi.:-) Olsun alısıyorum buna da degişim iyidir. Saygılarımla.
Eğer fan açıksa arabanın klima yada kalorifer çok yükseğe geldiği zaman aracın deviri yükseliyor 1 yada 2 konumunda azalıyor. Otomatik klima falan varsa belki o hız değişimlerindede oolabiliyor.
O zaman niye üretilir ki boyle vasat motorlar. Ya kasaya göre çok hafif zaten motor. Peki basit bir soru. O palio ile bu punto diyelim 90 km ile sabit hızda gidiyorlar, hangisi gecer. Palio da 65 bg ama valfi yüksek. EVet cevap:-)
Benimki 65 BG idi sanki yaw. Niye vazgectiler grande de?
Fire her koşulda daha mantıklı 65bg likten.
Artık multiair ile fire vsr benzimli puntolarda
Sent my iPad using
Bu arada, aracım yüksek hızlarda çok rahat yumusacık ve konforlu bir haz veriyor, özellikle 3. vitesten sonra yağ gibi akıyor ve sanki vites devir araları cok kısa tutulmus, kaldı ki 6. vites istiyor bir yerden sonra ama yok tabi atamıorum.:-) Yani yuksek hizlarda keyif alıyorum.
Opelde ecotec, ford tdci, toyota vvt, renaut dhic, ww de fsr, hyudai de crdi vb. motor tipleri gibi değil mi?
Fiatta bu 77 HP'lik motora fire deniliyor.
Örnekleriniz gibi olabilir ama bu fire sadece fiata özel ve 77 hp'lik motordur.
Fire dediğiniz zaman 77 hp'den başka olmaz yani.
Örneğin 88 HP CRDi hyundai'de var 110 hp'lik CRDi hyundai'de var..
Vw Fsi buna güzel bir örnek :)
Simdi hatirladim palio 1.2 16 v el motorda, motor kapagı üzerinde fire yazıyordu. Bahsettiğin fire motor sadece ve bep 77 bg' dir tezi sanıyorum punto için geçerli, kaldı ki eski paliom ben 65 BG hatirlasam da kerem dostumuz 80 BG olduğunu belirtti 2-3 mesaj öncesinde:-)
abicim benim aracımdada sabah çalıştırdığımda devir saati inişli çıkıslı ısınınca düzeliyor birde hareket halindeyken bunu özellikle 1ve2. viteste 3000 deviri geçtiğimde araç bi silkelenip sonra ısınınca düzeliyor 3,vites ve üstünde silkeleme yapmıyor aracım 90 bg g.punto sorun ne olabilir acaba biliyosanız yardımcı olursanız sevinirim
kardeş aynı sorunu ,2ışıkta dururken titreme' olayının sebebi emme manifoldudur ya yaparlar ya değiştirirler