Serviste kapattırabilirsiniz.
arkadaşlar aracın kemer ikaz sesini açtım menüden ama bir türlü kapatamıyorum yardımlarınızı bekliyorum. şimdiden teşekkürler.
Serviste kapattırabilirsiniz.
cihaza takılmadan olmaz izmirde olsan yapardık
Servisssss.
ah be oto istanbulada bi şube açsa.senin gibi birisine ihtiyacımız var burada..
nasıl ya dinamicler de de mi o ses kısılmıyor?
ben arabamı 2. el aldım ve kemer takmasanda ikaz lambası yanıyordu ama ses yoktu, adama dedimki o ses nasıl açılı? benim için kemer önemli dedim. adamda tamam yarın notere gitmeden açar öyle veririm dedi. ve öyle verdi. bu adam arabayı kurcalamışmı yani?
hayır, kurcalamamış.. menüden açılabiliyor, ama kapanması için servis cihazına bağlanması gerekiyor. bir servise gittiğinde rutin olarak elektronik teste sokulduğunda kapattırmıştır. servis kapatınca açma menüsü gelir, ama açınca kapatma menüsü yok, yine serviste kapatılması gerekli...
ohh bea içim rahatladı. çok sağolun!
Emniyet kemeri olmadan araba kullanmayın, yanınıza oturana da mutlaka taktırın. Önemli değil gibi geliyor belki ama kendini ve sevdikleriniz için takın.
arkadaşlar bilgiler için çok teşekkür ederim bu arada şehir içindede kemer takma kuralı geldi haberiniz olsun..
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri