ya enteresan cam suyu ekleyeyim diye kaputu açtım demiri geçirdim o da ne çat diye düştü bu demir nasıl yamulur ya ?
moralim bozuldubulunur mu bu demir kaç liradır ?
.
ya enteresan cam suyu ekleyeyim diye kaputu açtım demiri geçirdim o da ne çat diye düştü bu demir nasıl yamulur ya ?
moralim bozuldubulunur mu bu demir kaç liradır ?
.
Hangi içki sarhoş eder hayat kadar?
bunu basaran arkadasla tanısmak isterim![]()
Bravo HGTurbo
Kaan
Geçmiş olsun dostum. İyi kafana felan düşmemiş...
Parça Adı: Puntel
Parça Kodu: 51701142
PArça Fiyatı: 46,41
Servis gibi oldum herşeye fiyat veriyorum![]()
nasıl abanmışsa insan görünümlü hayvan...hakikaten tanışıp kendisine plaket vermek isterim![]()
LEO,Liderlik,Deneyim,Olanak yaratmaktır.
Ne diyelim çok geçmiş olsun memleketin hali işte
Tuncay Gp için yağ filtresini parça kodu hakkında bilgin varmı.
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
Geçmiş olsun, Allahtan yamulmuş, yamulmasaydı, hiç hoşunuza gitmeyecek bir yeri yamultabilirdibir şekilde düzelmesi gerek, kolay gelsin
Evet aynen bizim linea da olmuştu söktüm çekiçle düzelttim gayet güzel oldu dene bence
altlara yakın bir yerden bir kurbağacık takıp üstten zorlanırsa düzelir bence
bende öndeki nikelaj parçayı kaplatırken usta kaputa asıldı kompresörlü zannedip, aynen o şekilde yamuldu, sonra elle düzelttik eskisinden sağlam olduyenisini almak yerine düzeltmeyi deneyin bence
Ya benim BMW li bir arkadaş var onlarda amortisör var alışkanlık benimkinide öyle kapatmaya çalıştı, tabi yamuldu ama ben elle düzelttim bi sıkıntı olmadı![]()
geçmiş olsun kaputu amortisörlü yapmanın vakti gelmiş![]()
sök düzelt tekrar tak ne gerek var yenisine
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri