Arkadaşlar merhaba, yeni almış oldğum puntomda gerçekten dualogıc vitesde ciddi bir sorun ile karşı karşıyaym,
Aracımı alalı 15 gün oldu, 4 .gün vites ağrıza ışığı belirli aralıklarla yandı. Servisi aradım gelin bakalım dediler Kastamonu ilçesinde olduğum için 30 km yol yapmakmaktayım servise gitmek için, bunu söylememdeki sebep anladımki aracım soğukken bu sorunu yapıyor özellikle sabah evden işe gitmek için çıktığımda. 30 km yol yapmış olarak Servise gittiğimde hiç bir sorun yoktu bilgisyara bağlandılar sadece fren bedalına bağlı bir tetikleyici gelip geçici bir sorun görünüyor dedi yetkili konfigürasyonunu yaptığını söledi birlikte 10-15 km yol yaptık arabada tık yoktu tekrar geri döndüm ilçeye, birkaç gün sonra tekrarlamaya başladı özellikle 2. vites ile 3. vites geçişlerinde yanıp sönmye başlıyor arıza ışığı ve ekranda " vitesini kontral ettiriniz" uyarısı geliyor. bu konuda ne yapamamı önerirsiniz "serviste herhangi bir değişim yaptırayımmı "? yada" ayıplı mal "gibi birşey okumuştum forumda böyle birşeyemi başvurayım bilgisi olan ve yardımcı olmak isteyen arkdaşlar lütfen paylaşbilirlermi, TEŞEKKÜR EDERİM İYİ GÜNLER DİLRİM
Yer imleri