ilk zamanlarda 0 da kullanıyordum farları. sonra bana da seviye olarak düşük geldi şu anyükseklik ayarım 1. bence gayet iyi
Herkese merhaba,
Grande puntolarda sol konsolda farımızı aşağı 3 ve yukarı 3 olmak üzere ayarlayabileceğimiz bir konsol bulunmakta.
Ayarı '0' a çekmeme rağmen farlar hala aşağıda gibi... Acaba pozisyon başka bir şekilde yükseltilemiyor mu? Geçen gün seat leon ve renault fluance e bindim ve aydınlatma dereceleri xenon olmamasına rağmen çok iyiydi.
ilk zamanlarda 0 da kullanıyordum farları. sonra bana da seviye olarak düşük geldi şu anyükseklik ayarım 1. bence gayet iyi
Aşırı derece yukarı kaldırıp karşıdan gelenlerden küfür yemeyin bence.
Farlarınızı "0" konumuna alıp yeniden ayarlatın sorununuz çözülecektir..
Punto Evo 1.3 Multijet 75 Hp Active
Bende 0(sıfır) en uzağa,5 en yakını aydınlatır diye biliyorum..Geçen gün duvara yaklaşıp deneme yapmıştım..Sanırım böyleydi...
Far ayarları, araç içindeki yolcu sayısı ve bagaj durumuna göre ayarlanıyor.
Konum 0 - ön koltuklarda bir veya iki kişi.
Konum 1 - beş yolcu.
Konum 2 - beş yolcu + bagaj tamamen yüklü;
Konum 3 - sürücü + bagajda yüklenmiş maksimum yük.
farın üzerinde iki tane ayar yeri var, evo'larda üstteki olan sağa - sola çevirmek için, köşede kalanı yukarı aşağı ayar için. ayar için tornavida veya alyan anahtarı ile ayar yapabilirsin.
aracı düz bir zeminde park halindeki başka bir aracın 10 metre gerisine park et (bizim otopark bu işe uygun) farların kesim çizgisi plaka / bagaj kapağı ortasına gelene kadar ayar yap.
Bu ayarın resimli anlatımı var mıdır?
Cumartesi gidip serviste ayarlatıcam ..
...
Konu peter_tagtgren tarafından (06/12/2012 Saat 02:09 ) değiştirilmiştir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri