Arkadaşlar merhaba,

Bir sorunum var ne derece önemli bilmiyorum. aracı 20 000 bakım için servise vermiştim. servisten aldıktan sonra (yaklaşık 200 - 300 km sonra ) klimanın sıcak bölümünü açarak arabamı ısıtmak istedim Fakat içeriye hafif yanmış mazot kokusu geldiğini hissettim. çok önemsemedim. yeni bakımdan çıktığı için normal olduğunu düşündüm fakat 2 gün önce aracı çalıştırdığımda aracın mazot filitresi tarafında üstteki kapağın alt taraflarından bir yerden ses geldiğini duydum. biraz komik olucak ama ses pıs pıs pıs pıs seklinde )))))))

bulunduğum yerdeki bir serviste ustunkörü bakarak aracın enjektörlerinin kaçırıyor olabileceğini söylediler. sizce bu nasıl bir sorun ve neden olmuştur.

yani bağzı seylere lanet etmek istiyorum. araçım 20 000 bakım yapana kadar yağ gibiydi. titizlikle kullanıyordum ama araç bir bakıma girdi başıma bu geliyor.

20 000 bakımda enjektörlerle ilgili bir bakım, kontrol yapılıyormu ? yapılıyorsa bu işlem sökülerekmi yapılıyor.

işin açıkçası bu servisten çok kıllandım şuan. sapa sağlam aracımı alıp üstüne bide para alıp sorunlu bir şekilde geri verdiler desem yeridir.

sırf garanti için katlanıyorum bunlara ama insanı çileden çıkartıyorlar...

işin özü bu durumla karşılaşan birisi varmı ?