Geçmiş olsun hocam bunu yapan insan değil zaten benim arabamı da imza atmışlar hala sektiriyorum kundaktan mezardakine kadar kasti yaptıkları için.
Pazar pazar canım sıkıldı. Park halindeki arabamın sağ dikiz aynasını kırıp camın önüne koymuşlar. Önümde yine park halinde bir Chevrolet Cruze varmış onunda sağ dikiz aynasını kırmışlar sallanıyordu. Diğer arabalarda bir şey yok. Sadece benim arabayla Cruze'un aynası kırılmış. Hep dikkat ederim, park ettikten sonra iki dikiz aynasını da özellikle kapatırım, yani yanlışlıkla kırılmasına imkan yok. Sadece iki arabanın aynasını kırmışlar. Bu ne terbiyesizlik, ne istersiniz duran arabadan!?![]()
Yarın servise gidip bir göstermeyi düşünüyorum. Sizce garantiden değişir mi, değişmezse masraf ne çıkar, kaskoyu bozdurmaya gerek var mı?
Konu pLay4wiN tarafından (25/11/2012 Saat 16:19 ) değiştirilmiştir.
Geçmiş olsun hocam bunu yapan insan değil zaten benim arabamı da imza atmışlar hala sektiriyorum kundaktan mezardakine kadar kasti yaptıkları için.
hocam geçmiş olsun..garantiden değişmesi bana göre imkansız..bu mini onarıma girebilir ücretsiz değiştirirsiniz..eğer kaskonun mini onarıma sokmazsa bence kaskoyu deldirmeyin kendiniz değiştirin yada çıkma bulun..
Garantiden değiştirmeyi düşünmek hakka aykırı değilmi? Fiatin ne sucu var. Kaskoyu bozmaya değmez.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
geçmiş olsun, Allah larından bulsunlar.. garantiden değiştirmezler ama çok tutmuyorsa kaskoyuda bozdurmaya gerek yok diye düşünüyorum..
Geçmiş olsun, Tunalıda gece vakti sarhoşun teki aynaları tekmeleye tekmeleye gidiyordu geçen sene görmüştük. Memlekette psikopat mı yok, arabanı beğenmiştir kırar, canı sıkılır çizer, anlam veremiyorum bu insanlara, zorla insanın ağzını bozduruyorlar.
Sağ olun, teşekkür ederim. Fazla bir şey tutacağını bende düşünmüyorum aslında. Montaj yerinden kırılmış, nasıl becerip kırdılarsa artık. Ayna sağlam gibi, soketlerde de bir şey yok. Ayna kapağında bir kaç çizik var yere düşmüş herhalde ondan olsa gerek, o da önemli değil. Yarın sabahtan gideceğim servise, bakalım ne diyecekler, nasıl bir çözüm bulacağız...
Konu pLay4wiN tarafından (25/11/2012 Saat 19:27 ) değiştirilmiştir.
200 tl yanilmiosam ayna bi arkadasa almistik orjinalini
montaj yerinden kırıldıysa tamiri mümkün olabilir
Eğer benimki gibi kırıldıysa:
https://forum.grandepuntotr.com/gene...iz-aynasi.html
Ayna arkasındaki büyük kapak ve ayna altındaki küçük kapak duruyorsa eğer.
Parçacılardan80TL orjinal sensörlü elektrikli sağ ayna alabilirsin.
Söküp takması çok kolay
Ayna altındaki küçük kapak ise 10TL civarı.
Ayna arkasındakü büyük kapağın fiyatını bilmiyorum.
Ben 40TL'ye yan sanayi almıştım ama 80TL verip orjinal almadığıma pişman oldum. Sonradan sensörü bozuldu, eski kırık aynanın sensörünü yan sanayiye taktım daha sonra
***Kırık ürünü kesinlikle atma, sana ya da burdan bir başkasına lazım olabilir.
Sensör,soket ve ayna motorları ille birgün işe yarayacaktır![]()
Konu celenlee tarafından (25/11/2012 Saat 19:32 ) değiştirilmiştir.
Geçmiş olsun en mantıklısı yenisini alıp takmak gibi gözüküyo...
BABANA SOR ÇOCUK, VATAN ELDEN GİTTİKTEN SONRA EVLADIN NE ÖNEMİ KALIR?
ATATÜRK
PİONNER 8450BT
KİCKER KS65.2 16 CM
KİCKER KS5.2 13 CM
REAUDİO SRX 12 SUB
SOUNDMAGUS VS 800.1
MACOUSTİC MSX 700.5
Hasarsizliktan %20-25 yararlaniyosun en az bildigim kadariyla. Ona gore bi hesap yapip kaskodan değistirebilirsin. Seninki yine kirilmis. Benim 2 yil once uzerinde hassas calisma yapilip tertemiz ciziksiz sokulmustu. Allah herkesi benimki gibi eli ostem anlayam manyaklarla karsilastirsin karsilastiricaksa.
Sent my iPhone using
geçmiş olsun...
İmsan değil bunu yapan.
Sent my iPad using
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
geçmiş olsun
2 gün önce aracım park halinde iken dolmuş yada otobüs aynayı sıyırttırarak geçmiş.Arabamın yanına gittiğimde ayna yere doğru sarkıyordu kablo tutuyordu, üst kapak yerdeydi.Aman dedim gitti dikiz.Sonra aldım kapagı oturtturdum aynayı yerine taktım.Allahtan hiç çizik mizik yok bir zarar görmemiş ama içim gitti öyle görünce.
Size de geçmiş olsun.
2002 ALBEA
2011 BRAVO T-JET
2008 GP T-JET
2011 ALFA ROMEO MİTO QV
Dış hava sıcaklığını gösteren derece de bozulmuş, -- °C şeklinde gösteriyor.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri