Geçmiş olsun.Fenerle arabanın altına bakmadın mı?
iyi geceler forum;
yarım saat önce kadar otobanda sol şeritte 110*120 arası giderken önümdeki ford sağa geçti 10 metre mesafede hemen, ciddi anlamda kafam kadar, bir taş parçası varmış. Kurtarmaya çalıstım ama,sag arka koltuk hizasından çok sağlam bir tak'lama geldi. İlk olarak kontrol ettirtmem gereken yer neresidir?
ciddi ciddi alttan delincek sandım o derece şiddetliydi. O kayayı o sol şeride bırakanda 21 aralıkta harbi yaşar kıyameti inş.
Geçmiş olsun.Fenerle arabanın altına bakmadın mı?
Citroen C3 1.4 VTİ BMP
drive italian , kiss french
teşekkür ederim abi, üzerimde resmi kıyafet vardı biraz bir davetten döndüm, dizler yere değmicek şekilde eğilip baktım ama bişi göremedim,malum karanlık zaten
Lifttte kaldırıp altını inceleyerek bakabilirsin tam duruma...
Geçmiş olsun otobandan sık sık başıma gelir benim böyle şeyler.Umarım bir sorun çıkmaz.Enn son 1-2 ay önce bende kaya gibi bi taş yüzünden 130-140 ile lastiği bırakmıştım otobanda.Allahtan üstünden geçmemişsiniz
Sen gti ını itekle biz gazlarız T-JET le
ilk bakacağın yer karter kardeşim. gidişi düz ise arabanın rotlar eğilmemiştir. ses yoksa egzoz da delinmemiştir. frenler tutuyorsa kopan eden kabloda yoktur. yarın müsaitsen gel bi bakalım![]()
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
Geçmiş olsun kardeşim, daha kötü bi durum olmamış çok şükür.
gecmis olsun aykut bizim cevre yolunda olmayan yok zaten ..
Gecmis olsun kardesim... bizim yollarda asfattan baska hersey var...
Geçmiş olsun yollarımız mayın tarlası zaten.
Sent my iPad using
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
yeh anasını o kayayı kim bırakmış acaba oraya .. inş birşey olmamıştır
al sana bir kaya diyesim geldi .
Was willst du machen , denk nicht nach tus einfach...
yakın takip yapmamak lazım ona da dikkat edelim. Otoban dahi olsa gerçekten allah korusun. Ben babamın megane la bordür taşı düşmüş yola ona çarptım. sol ön teker rot mot dağıldı. Lastik patladı takla atmadığıma sevindik. Allah beterinden korusun.
geçmiş olsun ciddi bi kaza olması sevindirici. Aracı lifte kaldırıp bakmak gerek.
Geçmiş olsun..Baktırmakta fayda var..
Sağ arka koltuk hizası sanırım benzin deposunun olduğu bölümler. Arabayı park ettiğiniz yerde damlama olup olmadığına da bakın derim ben.
Geçmiş olsun kardeş.Umarım bişi yoktur.Sana otobanda kaya çıktı söylesem inanmazsınız büyükçekmecede at çıktı önüme istanbul gibi bi yerde düşün![]()
Allah korumuş, o hızlarda çok tehlikeli yollarımız...
Geçmiş olsun Aykut, baktırabildin mi araca?
Punto Evo 1.3 Multijet 75 Hp Active
geçmiş olsun Aykut Allah beterinden korusun.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri