Alıntı aykut_1914 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
kesin ve net olarak yazıyorum ki..
Ben 4.09 olanından alıyorum, yani fuelsave. Araç %100 daha az yakıyor. Benim sürekli çevre yoluyla uzun mesafe yapmamında payı vardır. Ancak alt devirleriniz çok cansız. Ben sıkıldım artık,eskiden opetin dizeliyle bile aracım şahlanırdı. Ekonomi istiyorsanız yani fuelsave.

peki benden foruma bir soru; w-power ile gtl arasındaki fark nedir? ben bakıyorum ancak gtl göremiyorum artık sanki pompalarda hep w-power yazıyor. Aynı şey mi yoksa onlar?

..yakıt konsunda w power bence bıraz fazla yakıyor gıbı geldı..cunkı arac suanda 6,2 lt yakıyor yanı daha da az yakabılr dıye dusunuyorum bu aracın..

Aykut pekı bu dıselde yanı 4,09 olan fuelsave araca bır zararı var mı ? shell dekı pompada duran cocuk abı bunu bız kamyonculara verıyoruz deyınce bırden acaba dandık mı o kadar dedım ıcımden..

VE bır soru daha ben araca fulsave yanı normal dısel alıp arasındakı farkı denemek ıstıyorum..bunun motora bır zararı olmaz degıl mı? netıcede mazot mazottur ? !