Arkadaslar merhaba bazen araci calistirdigim zaman yol bilgisayarinda İCE ONE BOART yaziyo ne demek yardimci olabilirmisiniz tesekkurler
Arkadaslar merhaba bazen araci calistirdigim zaman yol bilgisayarinda İCE ONE BOART yaziyo ne demek yardimci olabilirmisiniz tesekkurler
buzlu yüzey demektir. yolda buzlanma olabilir diye uyarıyor..
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
hava 0 derece veya yakınında donma tehlikesi var yollar kaygan dikkatli olun demek istiyo
Toplu taşıma kullanmayı tavsiye ediyor. Arabayla yola çıkma zincirin, kar lastiğin yoksa yolda kalırsın demeye getiriyor![]()
Oz Büyücüsü
bu arada nerde bu uyarıyı veriyor kihavalar daha sıcak
ice one board degil de ice on road yaziyor olmasin?
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
vay be bizim yol bilgisayarında öle şeyler mi yazıyor
ben o yol bilgisayarında sadece yakıt tuketımı, saat, sıcaklık gibi gereksiz şeyler yazıyor zannediyordum![]()
'Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür.
Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz"
Sıcaklık +3 derecenin altındaysa yol bilgisayarı yolda buzlanma olabilir uyarısı vermekte...
Bu sensörle çalışan bir olaysa,daha havalar sıcak,sensörlerde problem olabilirmi?
Tabi öle bi özellik olduğunu bende bilmiyordum insan izmir'de olunca sıcaklık oraları hiç görmüyor geçen sene ekranda sabaha karşı bi saatte çıktı o yazı bende çok şaşırmıştım![]()
possible ice on road en doğrusu galiba-yolda muhtemel buz
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri