hatta denem amaçlı cc kolunun ücretini ben ödeyebilirim.
Printable View
hatta denem amaçlı cc kolunun ücretini ben ödeyebilirim.
Bu noktaya Can ( Du Hast) gelmişti. Bende servise bi laf arasında sormuştum böyle böyle diye. Bizdeki cihazlar yazılıma o sekilde bir müdahalede bulunamıyor cevabını almıştım. Benim arabada tesisat yoktu, body computerin ilgili soketi arkada oldugundan sokemedim ve konuyu kendi adıma kapattım. abide diğer konuda takılmıyor yazmıştı, o yüzden fazla umitlenmemek lazım. Ancak çıkma kol bulunursa denenebilir.
evet benim de canımı sıkan nokta bilgisayar b ağlantısı ile prokxy ayarlarını yapmak zor olan taraf bu sanırım. buraya yoğunlaşmalıyız.
ben soketi tekrar söküp bahsi geçen pinleri kontrol edicem. konuyu açan arkadaştan şemaları paylaşmasını arz ederim..
saygılar...
Soket değişmiş olabilir detayları tam hatırlamıyorum 1-2 sene gecti üzerinden. Önemli olan beyinde olması veya aktive edilebilmesi. Onu çözdükten sonra tesisat soket kablo her türlü halledilir. Beni vazgecirende beyin oldu
ozan biz 2008 yılında deneme yapalım dedik bütün özellikleri aynı sadece cruse farklılığı olan araçların bady computer leri ve ecu leri birbirlerinden farklıydı.sadece kol takmayla bitse hallederdik ayrıca şimdide takmak isteyen varsa tesisatını badye çekmek kolu takmak proksi yapmak için ücret almadan yardımcı olacağımın sözünü veriyorum.Du hast içinde eğer yanıma gelirse bodysinin programlanması için yardımcı olacağım bakalım kaç kişi çıkıpta tamam diyecek :d
heyecan verici bir gelişme.
başarılı olursa bu olayı belgesel şeklinde filme al forumdan 19.951 üye izleyeceği garanti.. :)
ben sabırsızlıkla sonucu takip edeceğim.
fun paketlerin dolu donanımlısında hız sabitleyici hillholder vb donanımlar var. benim aracımda bu cc yok acaba sinyal koluyla birlikte aktif hale geçermi bende merak ettim yinede mantıken bilgisayara baglayıp aktif etmek gerekir.
arkadaşlar bende aracı alırken özellikle hız sabitleme olsun uzun yolda çok işe yarar diye almıştım . fakat istatistik yapılsa uzun yol yapanlarda bile yüzde 5i geçmez kullanan sayısı yollarda kural ihlali yapan o kadar çok kişi varki hız sabitleyipte gidemiyorsunuz yada sıkılıp kapatıyorsunuz aracım 60binde toplasan 5 kere ancak kullanmışım 400 lira verecekler bir kere daha düşünün derim
hatta bunların çift hafızalılarını yapsalar :D bi 121 bide 99 kaydetsem tam süper olacak :D
İtalyan forumlarında okuduğum kadarıyla evo'larada yapan varmış, Haftasonu puntişi bilgisayara bağlayıp kolu takmadan cc yi aktif edeceğim, sonrada body computerdan cc ışığını yaktırmayı deneyeceğim. Vaktimde olursa direksiyonu söküp tesisat var mı bakarım :) Eğer bilgisayardan sıkıntısız aktif olursa tesisat olmasa bile ne yapar eder o kolu oraya takarım :) Hem aracımın değeri artar :)
Bu arada bu bayramda, pedal aydınlatmaları, kapı altı aydınlatmaları ve parkları yakınca devreye giren submarine aydınlatmaları yaptım :) İsteyen olursa fotoğraf çekerim :)
bende hız sabitleme olsaydı kesin bağdaş kurup otururdum.
bi de hız değil de yakıt tüketimi sabitleme olsa süper olurdu. :)
herkes cc müptelası olmuş :D
ilk başlarda heves edip açıyordum ama son dönemde varlığını bile unuttum diyebilirim.
birde cc sanki yakıt tüketimini arttırıyormuş gibi geliyor, fikri olan var mı?
ben istanbulda semtten semte giderken bile kullanıyorum İstanbuldan Aydına 10 saatte falan gidiyorum toplasan 1 saat ayağım gaz pedalına değimiyor diyebilirim benim için bulunmaz nimet puntişimi satmamın nedenlerinden birtanesiydi..inanılmaz yakıt tasarrufu ve inanılmaz rahatlık kesinlikle tavsiye ederim..