arkadaslar bızım aracların dıreksıyonları sadece asagı ve yukarı degıl ılerı gerıde ayarlanabılıyor bılgınıze yaklasık 3 senedır sıtemıze uyeyım ama ben bu konuda hakkında hıc bısey duymadım blenler ıcın degıl bılmeyenler ıcın yazma geregı duydum .bu ozellıgıde ılk opellerde gordum opel erdemırde ıse baslayınca yenı ogrendım baktım bızım araclardada mevcut.selamlar
aracı pazarlarlarken söledikleri ilk 3 özellikten biri bu oluyor,bilmeyen oldugunu sanmıyorum
fire activelerde var mı?
var hepsinde var. yukarı aşağı ve derinlik ayarlı olarak kullanma klavuzunda yazıyor. Ama ben ne zaman öğrendim derseniz geçen hafta tesadüfen![]()
Artık Fiorinolu
İlk kez duyuyorum tşkrler paylaşım için, yararlı oluyor. Ayrıyeten çoğu kimsenin pazarlık da direksiyon hakkında bilgi aldığını sanmıyorum aklına dahi gelmiyordur.
dinamiklerde var da activeleri bilmiyordum teşekkürler
activede de var arkadaşlar kullanıcıların geneli biliyodur bence
direksiyonu evede götürebiliyomuyuz
direksiyonun ileri geri yukarı aşşa hiç ihtiyacım olmadı
en aşşada ve en geride durmaya devam ediyor
o t o b i y o g r a f i :
2006 Hyundai Getz 1.5CRDİ-90ps /
2006 Grande Punto Dynamic 1.3multijet-75ps /
2004 Alfa Romeo 147 Distinctive 120ps /
2008 Grande Punto 1.3multijet-90ps dualogic /
2010 Opel Astra Essentia cp 1.3 CDTi-113ps easytronic /
2004 Volkswagen Golf 5 1.6Midline-102ps triptonic /
2011 Peugeot 308 ComfortPack 1.6eHDİ-115psAuto6R /
2009 Peugeot 308 ComfortPack 1.6HDİ-112psAuto6R /
█▌█ █ ▌▌▌║│
bilmeyenler için söylüyorum..solda ki mandal nedir diye hiçmi merak etmediniz?
onrky
1.4 starjet 95hp
Yukarı aşağıyı biliyordum ama ileri geriyi ilk defa duydum.Öğrenmiş olduk![]()
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
ileri geri gitmesede olur..koltuk zaten ileri geri gidiyor..o işi görüyor yani..sağa sola gitse![]()
Punto'mu alırken sevdiğim özelliklerinden biri dijital klimalı olması, diğeri de direksiyonun derinlik ayarının olmasıydı. Koltuğun ileri geri oynaması her zaman yardımcı olmuyor. Eski aracımda koltuğu direksiyona göre ileri aldığım zaman ayaklarım, pedallara göre ileri aldığım zaman kollarım rahatsız oluyordu. Tam ayarını bulduğumda da sağ diz kapağım ön göğsün alt tarafına baskı yapıyordu. Hatta bu yüzden eski aracımla çıktığım ilk uzun yoluma sağ diz kapağıma yastık sıkıştırarak çıkmıştım. Bu yüzden direksiyon derinlik ayarı hoş bir şey![]()
ben sadece yukarı asagı ozellıgını biliyordum ogrendigim iyi oldu İ
ama diger ozellıgı nasıl kullanıcaz ?
mandalı ındırıp direksyonu kendine çek..uzun yolda çok rahat ettırıyor..
onrky
1.4 starjet 95hp
bende yeni öğrendim denedim şimdi çok daha rahatım bacaklarım uzun kollarıma göre ayarlayınca bacaklarım katlanıyodu bacaklarıma göre ayarlayınca direksiyona tam hakim olamıyordum şimdi kendime göre ayarladım süper oldu wallaarkadaşa teşekkürler burdan
babam fiorinosunda bu ayarı aldıktan 1.5 yıl sonra ben yaparken görüp şoka girmişti![]()
yok arkadaşım cahiliz etmedik! konu ileri geri gitmesi. yanda ki mandal aşağı yukarı. bilmemek de suç oldu yoruma bak yahu. en son bişey merak ettiğimde elimde kaldı el kadar parçaya 150 lira dediler bağzı meraklar pahalıya patlıyor çok kurcalamamak lazım bilenler yardımcı oluyor saolsun..
en aşağida ve en önce kullanimini cok seviyorumbeğendiğim özelliklerden birisi vala
Kaming Son
Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene
Dumani Üstünde Punto
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri