Dostum sana uzman tavsiyesi kendim bizzat yaptım. Birincisi sakın o klima kontrol panelini sökmek için zorlama kırılma ihtimali çok yüksek boşuna daha falza masraf açma.
Önce teybi sök , sonra kontrol panelinin üst tırnaklarını kaldırttır elin girecek kadar arayı aç, daha fazla geriye zorlama. İçerideki saydam ışık dağıtan plastik parça vidalı elinle biraz çektiri,nce vida taraflarından kırılıyor, korkma kır. Sonra ampullleri kargaburnu ince pense vs yardımıyla çıkarttır yenilerini tak. O kırdığın ışık yayan plastik parçaya 2 damla japonla tekrar yerine oturt eskisinden de sağlam olur sonra söktüklerini gerik topla
Bende 3 ay teyp açık kaldı sırf bunu yapmak için baktım çıkacak gibi değil bu şekilde yaptım şimdi canavar gibni
Ozdkay'ın dediği gibi kontrol panelini sökebilirsin alltaki plastik parçayı elini arkasına sok sağlam bir şekidle asıl gelir. Ancak o plstik parça çıkarken esneyeceği için taktığında eskisi gibi olmaz aytıca o vidaları çıkarmak da takmak da neredeyse imkansız tornavida girmiyor çünkü
Yer imleri