2 ay önce lpg taktırdım,klasik olarak, taktırdıktan sonra motor arıza ışığı yandı, bunun çok üzrinde durmadım,genelde oluyor diye,ama çekişte ve yakıt sarfiyatı konusunda beni rahatsız eden bişey vardı uzun zamandır,2,3 defa lpg ciye gittim, "araç teklemiyosa sorun değil" falan diyerek geçiştirdi hep, en son bugünde gittim, bilgisayara taktı her zamanki gibi bi kaç arıza verdi,ama "bi servise git göster bide onlar baksın ," dedi, çok uzatmayayım, serviste triger,buji vs gibi masraflarla beraber 1000 tl gibi bi masraf çıktı,en enteresanı da "hava filtresi kutusunun altında 2 tane kocaman delik vardı" sanki çürümişte delinmiş gibi,sebebi konusunda hiçbir fikir yürütemediler,deliklerin kenarına elle bastırınca kavrulan plastiklerde olduğu gibi kırılıyodu, "allahtan motoru yakmamışsın" dediler, ama bu neden olur çok merak ediyorum,başına böyle birşey gelen varmı ? aracım 1,4 benzinli, 2-3 sene önce motor altı koruma taktırmıştım,orjinallerinde yok,acaba motor fazla ısındığı için olabilirmi böyle bir şey ....