Kusura bakmayın,lütfen yanlış anlamayın.Aracınız kaç model ve hiç kontrol etmedinizmi alırken..sanırım biraz problemli araç aldınız.İnş. başka bir problem çıkmaz..
Printable View
Eskişehiryolu üzeri Ağaçlı fiat.
Estafirullah neden yanlış anlayayım. Aracımı Adanadan aldım. Adanada kayınpederim baktırdı arabaya. İŞlerimden dolayı ben gidemedim. Kumandayı denemek hangimizin aklına gelir ki :) "Dur bi 50m uzağa gideyim bakalım kumanda çekiyomu" diye. :) Aracın en fazla 1-2m uzağından inceledim devrini almaya gittiğimde, Kumanda da bir sıkıntı yoktu.
Araç 2008 model 33binde. Km'si orjinal. Serviste onayladı.
geçenlerde şey farketmiştim,sustayı açıp kafamı kaşırken yanlışlıkla elim açmaya bastı.. Mesafeyi çok artırıyor :D
Telefonla kapı açanlar gibi değil mi?
benimde anahtar suya düşmüştü ve tuhaflaşmıştı... ilk bikaç gün kumanda çalışmadı sonra sadece kapatmaya çalışmaya başladı... birkaç ay arabayı kitliyor gayet güzel, ama açmıyordu( arada açıyordu nadiren) ve zamanla düzeldi yavaş yavaş ve şu an 10-15 metreden rahat açıyor- kapıyor, daha da uzaktan denemedim... öyle bir durum olmuş olabilir,zamanla düzelebilir belki de...
Bunu daha önce bir arkadaşımdan duymuştum ve onların evinden yolun karşı tarafındaki otoparkta duran aracıma müdahale edebilmiştik. Sebebinin beynimizin yaydığı dalgalar ve sinyaller olduğunu söylemişti. Bilimsel olarak ne kadar doğru veya yanlış bilmiyorum ancak işe yaradığını görmek beni de çok şaşırtmıştı :)
Yok arkadaşlar :) benim kumanda bozuk :D O bile işe yaramıyor :D
Değişecek verdik, siparişi :) Hayırlısı olsun :)
hayırlı olsun abi. kumandayı kafaya dayayıp kapıları açıcam diye tümor sahibi olmaya gerek yok :)
değiştirmek doğru karar olmuş.
Araç içindeki alıcıdan kaynaklı değildir inş.