2011 active-dizel - mp3 çalıyor aracı ilk aldığımdan beri aynı cdleri kullanıyorum ayırt etmeden çalıyor :))
Printable View
2011 active-dizel - mp3 çalıyor aracı ilk aldığımdan beri aynı cdleri kullanıyorum ayırt etmeden çalıyor :))
Evet arkadaşlar, Data olarak çektim çalmadı. Track cekiyorum şimdi. :) Ama nero da mp3 olarak denemedim :) Şuanki pc de nero olmadığı için mediaplayer dan çekiyorum.
Tüm arkadaşlara çok teşekkür ediyorum tecrübelerini paylaştıkları için... Sağolun.
Mp3 çalar olduktan sonra data mata farketmez..Direk nero ya şarkılar at yazdır..Çalması lazım..Trackleride max 32 hızda yazdırın.Daha yüksek hızda yazdırmak okumama veya geç okuma problemi yaşatabilir..
Sizdeki mp3 playerın Kesinlikle bir hatası vardır..Denenip olan bir şeyi yazdım..Yanlış yönlendirme sanırım sizden kaynaklanıyor..Sizin mp3 ün çalmaması hepsinin çalmıyacağı anlamına gelmez..Lütfen kendimizden örnek vermeyelim..Genel olarak bakalım..Dosya olarak bile Çalmaktadır..
https://b1209.hizliresim.com/11/p/d86cm.jpg Ekstra bir şeye gerek yok..
Hocam arkadaşımın mp3 player dada denedik emotion dizel ondada aynısı oldu 2 puntoda denedik sunuç aynı senin puntonun mp3 player ın maşallahı o zaman.
GT-I9100 cihazımdan 2 ile gönderildi
Neroyla yazdırmayın :) Power 2 go ile yazıyordum ben.. klasör klasör data halinde atıyordum..
Bende 2009 1.4 Active var, MP3 çalmıyor Track hazırlıyorum.
Windowsta Nero ile 'Music CD' olarak hazırladıklarım çalışıyor, Media Player ile yazdıklarım çalışmıyor.
Linux kullanıyorsanız, Brasero ile yazdıklarım çalışmıyor, K3B ile yazılanlar çalışıyor.
Arkadaşlar bu mp3 ün tartışılacak bir yanı yok..Boşuna yorumlamayın..Mp3 logosu olan teyp e(Bozuk değilse teyp)Cd ye ne şekilde atarsan at,Çalar..Neden hala savunuyorsun anlamış değilim..Track çalanlar tabiki track(AUDİO CD)olarak yazdırmak zorunda...
her cd okuyucu track-audio çalar. MP3 çalan modeller kitapçıkda bile opsiyonel olarak belirtilmiş. Benim bildiğim 2010 dan sonra tüm donanımlarda ki blaukpunt marka teypler mp3 çalıyor. yazmak istediğiniz cd leri de nero-power2go-ashampoo gibi programların mp3 yapma / juke box gibi mp3 ü direk yazmasına izin veren şeklinde yazmanız lazım.
Arkadaşlar ortam biraz gerilmiş. Gerilmeye gerek yok :) Altı üstü bi teyp. tüm yorumcu arkadaşlarıma teşekkür ederim :)