Boyle kullanirsan siser standart frenler. Bu kadar devirli kullanmiyorsundur herhalde?
https://img685.imageshack.us/img685/...0521182620.jpg
GT-I9100 cihazımdan 2 ile gönderildi
Printable View
Boyle kullanirsan siser standart frenler. Bu kadar devirli kullanmiyorsundur herhalde?
https://img685.imageshack.us/img685/...0521182620.jpg
Senin ki devirli değil hızlı kullanmak olmuş. :) Ama yinede yüksek hızda balata çabuk soğuyacağı için şişmez. balata ağır ağır ve sürekli frenle yokuş inersen şişer. senin bu hızda giderken frenle 70-80 e düşüp sonra tekrar hızlandığını ve bunu yarış pistinde olduğu gibi sık yaptığını sanmıyorum. öyle olsa büyük disk ve seramik fren lazım.
Hızlı gıderlken sıser fren yanlıs bılgılendırme yapmayalım hatta esas hızlı gıderken sıser.
Sen ehliyeti alali ne kadar oldu bilmiyorum ama ben motor sporlariyla lisansi olarak ugrasiyorum. Lastik hava basinciydi frendi yazdigin postlar ortada. Birde ac benim yazdigim postlari oku ne demek istedigimi cok iyi anlarsin. Bu gibi yalan yanlis bilgiler yuzunden yilda kac bin tane kaza oluyor haberin var mi?
Eger is yardimci olmaksa birilerine boyle olmaz. Herkes okuyor bu yazilan cizilen seyleri.
amaç kimseyle tartışmak değil sadece şehir içinde nasıl frenler şişer diye saygı çercevesinde akıllı mantıklı soru sordum. sende 200 km ye çıktığın resmi koymuşsun ve böyle devirli kullanmıyorsundur demişsin. bende bu devirli değil hızlı kullanmak dedim. yazdıklarımın hiçbiri hakaret içermiyor.ama senin " te allaım-seninle tartışmaya gerek yok"bunlar küçümseyici incitici laflar. motorsporuyla uğraşabilirsin lisansın birinciliklerin olabilir Allah daha çok versin. ama yazdıklarına biraz dikkat etmelisin.
yüksek hızda ani frende illaki sürtünmeden dolayı frenler ısınır fakat frenin şişmesi için ani hızlanma ve frenlemenin biraz sık yapılması gerekir. hava kanallı disk hızda fazla hava alacağı için çabuk soğuma olur. benim mantığım böyle diyor yanlışsam lütfen düzeltin.
motoru modifiye edilmiş araçlar söylediklerimin dışında.
bu arada yalan bilgi veriyorsam cevabınla düzeltirsin ama karşındakini küçümsemek kimsenin haddi değil. esas kaza sebebi pist dışında 200 km hızı görenlerdir. unutmayın kurallar gökten inmez insanların acı tecrübeleriyle oluşur.
hepinize iyi forumlar güzel seviyeli paylaşımlar dilerim...