araç nakliye sırasında hasar gördüyse bir hasar raporu düzenlenir diye biliyorum böyle bir durum varsa umarım o rapora bi şekilde ulaşırsınız tabi nakliyeci ve bayi arasında karşılıklı üç kağıt dönmüyorsa...
Printable View
araç nakliye sırasında hasar gördüyse bir hasar raporu düzenlenir diye biliyorum böyle bir durum varsa umarım o rapora bi şekilde ulaşırsınız tabi nakliyeci ve bayi arasında karşılıklı üç kağıt dönmüyorsa...
can sıkıcı bi durum gercekten. insallah sorun çözülür.
sizinde ön sol direk bu şekilde bombe varmı?
Bende çok dikkatli bakıldığında farkedilebilecek kadar bir bombe var. Ama sizinkinde bariz belli.
6 ay önce alınan araç kim bilir kaçkez yıkanmıştır ve şimdiye kadar mutlaka göze batardı yukardan bakmaya gerek yokki yıkanırken mutlaka dikkat çekerdi üzerine çıkılmış gibi geçen gün mahallede biri 4 aracın üzerine çıkmış ayak izleri araçların üzerine çıkmış sabah sabah millet feryat figan adam birinden inmiş diğerine çıkmış yazık vallaha milli servet üzüldüm
Bariz bir şekilde sıkıntı olduğu belli bu resmen klavuz istemez görünüyor inşallah bu hatayı düzeltirler...
Çok azda olsa bende de var bugüne kadar üzerine düşmedim...evom siyah malum yazın sıcaktan mafoluyorum tabi arabada...götürdüm servise, nedeni teybin kenarlarındaki nikelajlı kısmın oralardan silikonlar çıkıyordu cevap olarak çok sıcak ya silikon genleşiyor dediler e dedim genleşe genleşe kalmayacak sonra ne olacak o zaman getirin gene silikon sıkalım dediler komedi olunca bunun için gitmedim bile nasıl bir mantıksa işte...
evet arkadaşalar adamın adı mazlum değil nazım mış.
gittim servise resmini çekti inceledi baktı etti çukur var dedi bombe değil dedi aracı 25.04.2012 ruhsat tarihi 24.04.12 tarihli resmi var bende o resimdede bombe var gibi
ben incelicem dedi müşteri ilişkileri size dönücek dedi
Arkadasım peki sence cukurmu bombemi ?
Bence bombe ama uzman çukur diyo napıcam
hiç geri çekilme bence ver veriştir servislere karşı alttan alırsak onlar tepemize çıkıyor.
Kesinlikle bizler burada akıl verebiliriz. Ancak 4 sayfa tavsiye yazılmış hepsini tek tek okudum... Çözüm sizde Allah korusun ama bende olsaydı araç Direk fiata giderdim sonrada mahkemeye...... İşini servis yada aldığın firma çözmezse direk mahkemeye git kardeş....
NURİ kardeşim az önce açtığın konuyu başından beri inceledim ve sana neler olup bittiğini az buçuk tahmin edeyim; şimdi sen eğer aracın üzerine bişey düşürüp bunu kendi imkanlarınla veya servis harici bir yerde yaptırmaya çalışmamışsan; bu araç sana teslim edilmeden üzerine bişey düşmüş,(boya hasarsız)içeri doğru bir göçük oluşmuş,boya hasarsız diyorum ama boya kalınlığı ölçülürde daha net olur,göçüğün oluşmasında sorumlu arkadaşlar alelacele tavan kaplamanı ön taraftan açarak göçüğü yukarı doğru düzelmeye çalışmışlar ama düzeltememişler.resimde gösterdiğin direkte bir sıkıntı yok,tavan kaplamasını söken arkadaşlar sol direği örten plastiğide sökmüşler ve ya yerine oturtamamışlar yada bombe olan yerdeki plastik tırnağı kırmışlar ve yerine tam oturmadığı için öyle bombeli duruyor.şimdi sana üzerine bişey düşmüş veya üzerine basılmış gibi sözlerle senin üzerine yıkacaklar buna dikkat et,servisin söylediği ruhsat tarihindede izin belli olduğu fotoğrafın bir kopyasını al ve bu aracı ayıplı mal olarak tutanak tuttur ve servisten değişim veya para iadesi talep et. bu aracıda serviste bırak ve geri alma.işi yokuşa verirlerse avukatl konuş dava aç,ama sakın sineye çekme ve eminimki bu kusuruyla arabaya binmek istemezsin ve satarken edeceğin zararı şimdi konuşmayalım... ama dediğim gibi bu arabayı kendiniz düzeltmeye çalışmamışsanız dediklerim geçerli...şimdiden geçmiş olsun biladerim...
Hocam büyük geçmiş olsun... Umarım sizin lehinize sonuç çıkar... 0 araç alırkende insanın başına bub tür olaylar geliyorsa 2. elleri siz düşünün artık... Pes doğrusu...
araç nakliye sırasında olucagını tahmin etmiyorum araçlar sigortalı nakliye ediliyorlar zaten böyle hasar oluşan araçların bedelini sigorta ödüyor ve hasar oluşan araçları açık arttırmayla satıyorlar...