Sayfa 2/2 İlkİlk 12
31 sonuçtan 21 ile 31 arası

Konu: Emniyet kemeri yuvası

ismail ü.
    akillideli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 11

evet arkadaşlar,takma toka switch e zarar veriyor bir süre sonra temassızlık başlıyor.. yolda ara ara devreye girmesi de ikazın insanı deli ediyor

Ankara şaşmaz da gezmediğim elektronikçi, airbag ci kalmadı tamire kimse yanaşmıyorlar, bende çözüm olarak yıldız dan çıkma bir tane buldum (40tl) denedim oldu çalışıyor.. sadece sökme takma işi sıkıntılı

bu arada sol,sağ farketmez hangisi varsa alabilirsiniz...

bozuk olanı söktüğümde parçalayıp tamir edilebilir mi deneyeceğim, çözüm bulursam buraya bilgilendirme amaçlı yazarım
    Konu akillideli tarafından (07/04/2013 Saat 00:50 ) değiştirilmiştir.

Ali T
    Veteriner Hekim alixxx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Aydın
    Rengi
    Orleans Mavi
    Edilen teşekkür: 497

Alıntı akillideli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet arkadaşlar,takma toka switch e zarar veriyor bir süre sonra temassızlık başlıyor.. yolda ara ara devreye girmesi de ikazın insanı deli ediyor

Ankara şaşmaz da gezmediğim elektronikçi, airbag ci kalmadı tamire kimse yanaşmıyorlar, bende çözüm olarak yıldız dan çıkma bir tane buldum (40tl) denedim oldu çalışıyor.. sadece sökme takma işi sıkıntılı

bu arada sol,sağ farketmez hangisi varsa alabilirsiniz...

bozuk olanı söktüğümde parçalayıp tamir edilebilir mi deneyeceğim, çözüm bulursam buraya bilgilendirme amaçlı yazarım
    Sökme ve parçaladıktan sonra birkaç fotoğrafta paylaşabilirseniz çok iyi olur.

3. 08/04/2013, 03:52

Sebep
    sözlü atışmalara girmeyiniz.

kadir özkan
    brembo1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 59

Standart Ynt: Emniyet kemeri yuvası

Alıntı ali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Koltuk altındaki soket kontrol edilerek sokette temazsızlık ya da oksitlenme var ise kontrol edilebilir.
    Aynen bu uygulamayı yapın düzelmesi gerek

hayatta ne yaparsan onu yaşarsın...

5. 08/04/2013, 11:54

Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır.

Sebep

Cemil Şen
    fotobelit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 859

Alıntı oto izmir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ..edit..
    Bence biraz ağır olmuş, usta..Gerek yoktu bu gerginliğe..Arkadaşça birşeyler paylaşılmış..
    Konu StrawBeeRy tarafından (09/04/2013 Saat 01:11 ) değiştirilmiştir.

UĞUR KONAKCI
    .♬..piyanist..♬.. uurknkc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 182

ama ın dediği gibi kimse emniyet kemeri takmamak için hile yapmaktan bahsetmemiş... sorunu nasıl çözdüklerinden bahsetmiş... biraz yanlış anlaşılma olmuş arkadaşta uyarı yapmış... bence puntosu olan kimse bu saçma emniyet kemeri hilelerini yapmaz.. ben yapmıyorum her zaman takıyorum... bence büyütülcek bi konu değil sadece yanlış anlaşılma...

8. Bu mesaj için teşekkür edenler:

UĞUR KONAKCI
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Rock Siyah

ayrıca herkes ötmeye devam etsin diye çözüm aramış... bence çok güzel bir özellik... bana emniyet kemeri takma alışkanlığını kazandırdı... hangi araba olursa olsun takıyorum..

10. 08/04/2013, 14:47

Sebep

Can M. İmregün
    Moderatör SteinGP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1776

Arkadaşlar konuyu uzatmaya gerek yok bence.
    İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
    Muhammad Ali Clay

SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"

12. Bu mesaj için teşekkür edenler:

UĞUR KONAKCI
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Rock Siyah

bencede uzatmaya gerek yok... kimse kimsede art niyet aramasın.. herkes bu forumda bişeylere birilerine yardımcı olmak için uğraşıyor... ta bugüne kadar birçok arkadaşımıza yardımcı oldu .. ama nedense birileri sürekli konuları tartışmaya sürüklüyor.. birilerinin yanlış anlaşılma olduğunu anlayıp susması gerekir... tabiki burası forum tartışmalar olcak ama teknik yardım başlığı altında değil... bi sorun varsa iki kişi arasında çözsün derim...

14. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Cemil Şen
    fotobelit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 859

Arkadaşlar,can kardeşimizde bu forum sitesinin değerli bir üyesi(diğer herkez gibi)Ve ben oldukça yararlı bilgiler paylaştığına şahit oldum..Yardımcı olmak niyetiyle yazmış ve tepki almış.Ve tepkiyi verende gerek forumda gerekse dükkanında oldukça yardımı dokunan bir üye..Ben gereksiz tartışma ortamında dolayı küslük olmasını istemem açıkçası..O yüzden Can arkadaşımızın gereksiz yorum yaptğını görmediğim için, ustamıza seslendim diyelim..Yanlış kişiye yanlış tepki diyelim..

16. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Can Yağcı
    Mazüt Powır :D Du Hast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    06 BA 9125
    Edilen teşekkür: 1028

Ben bu güne kadar konu dışı ve ya buna benzer bölümler hariç hiç bir zaman gereksiz bir yazı yazmadım etmedim. Kaldı ki emniyet kemer takma uyarısı yapmak (konuyu okuyun toka taktığını belirten üyeler olmuş) Türkiye gibi bu konuda geri kalmış toplumlarda gayet yerinde ve boş değildir. Bugun Kırıkkale'de bile otoparkçı parayı aldıktan sonra bile emniyet kemerini takar mısın diye uyarıyor.

Biz yeri geldi aşağıya inip fotoğraf çektim sorunu olanlara anlattım, yeri geldi elearn'den araştırıp insanlara yardımcı oldum, yeri geldi telefon ile forumdaki üyelere yardımcı oldum, resimli anlatım yaptım. Sırf insanlara yardımcı olmak için ve bunlar için gördüğünüz üzere hiç bir para talep etmedim. Bunu yapan sadece ben değilim bildiğiniz üzere. 3 yıldan fazla oldu buraya üye olalı. Aktif takip edenler bilir bende Ankara'da servisteyim. Bir çok üyemiz, abimiz, kardeşimizin bilgisi vardır.

Adam çıkmış emniyet kemeri takın uyarısına boş boş konuşmayın anlamında birşeyler yazmış. Hemen onun üzerinde de izmirde sorunu olan varsa gelsin halledeyim demiş. Mükemmel bir çözüm önerisi, mükemmel bir yardımseverlik örneği değil mi?
    Şimdi soruyorum size. Ben de gelin yanıma halledeyim demesini iyi bilirim değil mi? Burada cevabını bildiğim sorunlara yarın gel bakayım diyebilirim değil mi? Sanki baskı balata değiştirilecek. Cevabını biliyorsan, yaz, anlat, resim çek paylaş.

Yapmayın etmeyin. Cılkını çıkartmayın. Biz eşşek değiliz, herhangibi karşılık beklemeden insanlara yardımcı oluyoruz, müşteri kazanmaya çalışmıyoruz.

Yazık, vallahi yazık. Bu insan-lara, şakşakcılık yapanlara hakkım helal değildir.

18. Bu mesajı için 2 kişi Du Hast'ye teşekkür etti:

Mert Sözge
    Yıllanmış Moderatör StrawBeeRy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 3539

arkadaşlar neden bu kadar sert konuşuyorsunuz birbirimizi kırmayalım.konu amacından çıktığı için kilitlenmiştir.

Sayfa 2/2 İlkİlk 12