Ce: Punto Evo sert süspansiyon yardım!!
Ben de sert süspansiyondan şikayetçiyim. Şöyle bir şey buldum işe yarar mı? Şok emici diyor. Farklı tipleri var.
Şok emme konusunda bana mantıklı geldi. Dinamiğe nasıl bir etki eder ?
D type Car spring rubber buffer shock absorption rubber absorption device car Urethane rubber shock absorbers
D type Car spring rubber buffer shock absorption rubber absorption device car Urethane rubber shock absorbers-in Suspension Automobiles & Motorcycles on Aliexpress.com | Alibaba Group
( AliExpress Android)
bende 2013 lounge var. çok rahatsızım süspansiyondan çok sert. arabanın tek sevmedğim yanı bu buda gözünden düşürüyor insanın bu gidişle bi daha fiat almam gibi wolkvagen e dogru kayıyorum
Alıntı:
ymzats Nickli Üyeden Alıntı
bende 2013 lounge var. çok rahatsızım süspansiyondan çok sert. arabanın tek sevmedğim yanı bu buda gözünden düşürüyor insanın bu gidişle bi daha fiat almam gibi wolkvagen e dogru kayıyorum
hocam benim araç 2008 grande bende daha önce hiç bu kadar sert süspansiyonlu bir araç kullanmadım daha önce astra h kullanıyordum onun karakteri daha sert denmesine rağmen çok daha konforluydu bizim araçlar takır tukur yaysız bisikletler gibi geçiyor bozuk yoldan
Alıntı:
Mert34 Nickli Üyeden Alıntı
hocam benim araç 2008 grande bende daha önce hiç bu kadar sert süspansiyonlu bir araç kullanmadım daha önce astra h kullanıyordum onun karakteri daha sert denmesine rağmen çok daha konforluydu bizim araçlar takır tukur yaysız bisikletler gibi geçiyor bozuk yoldan
hiç söyleme kardeşim takıntı oldu bende bu süspansiyon takır tukur demekki tek bende yokmuş bu skıntı