Normal. benim benzinli ve aynı sorun var. servise götürdüm normal dediler. 2. vitese atınca geçiyor zaten ya da frene bastığında
Arkadaşlar slm.sizde bu sorun oluyormu bılmıyorum:arabamı alalı 3 hafta oluyor.ve bazen 1. viteste kalkış yaparken tekleme,sonradan gazı yeme gibi bı sorun oluyor.herzaman olmuyor ama.sıkıntı mazot filtresıyle alakalı olabılırımı sızce.?Yada başka bışey?
Normal. benim benzinli ve aynı sorun var. servise götürdüm normal dediler. 2. vitese atınca geçiyor zaten ya da frene bastığında
Boyle biseyin normal olmasi soz konusu olamaz bence.Bi problem olmayan araba neden teklesin.Debriyaj ne durumda balatadan olabilir?
Ya benim aracım otomatik ve çalıştırdığımda gaza basıyorum ayağımı biraz çektiğimde ya da tamamen çektiğimde tekliyor araç. servise götürdüm fren 2 kademeli gibi bi şey salladı tam bas dedi. elinle 2. vitese at dedi vs vs. sonuç olarak normal dedi bende ama senin sorununla benimki aynı mı bilmiyorum.
Aracın yeniyse daha şimdiden bir sorun olduğunu sanmıyorum. Bence yakıt aldığın yere dikkat et.
Bazı lpg leri hava basıp satıyorlar. Benzine de su katıyorlar. Benim başıma geldi de biliyorum.
arabam 2008.44.000 de şu anda.10.000 km önce değişmiş: mazot filtresi, yağ filtresi.turboyla alakası yoktur değilmi arkadaşlar?
müşterilerimden edindiğim bilgiye göre bu araçlarda özellikle yokuşlarda kalkarken bir titreme tekleme oluyormuş....motorun gücü ile alakalı bir durum...
güncel
bence bi sorun yok araca alışmanla alakalı ilk zamanlar bende bunu çok yaşadım aklına takılmasın allah kaza bela vermesin
Burak benim aracımda dualogic ve dediğin sorunun aynısı bende de oluyor. Bir de durmaya yakın henüz frene basmamışken de tekleme yapıyor. Frene çok az dokunduğumda tekleme duruyor. Sanırım manuel şanzımanı otomatikleştirince bu gibi sıkıntılar oluyor. Henüz servise sormadım ama sorunun neden kaynaklandığını. Muhtemelen banada sana söyledikleri gibi mazeretler uyduracaklar.
bence gaz-pedalı ayarını kontrol ettir. Bizim puntolar telli mi- elektronik mi onu bilmiyorum. Yokuş kalkışlarında düz yoldaki gibi kalkarsan zaten sarsıntı ve tekleme yapar. Biraz debriyajı geç bırakıp gaza yüklenirsen bence sorun yaşamazsın
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri