garanti bitiyor en iyisi satmak galiba...
Printable View
garanti bitiyor en iyisi satmak galiba...
2006 model en sağlam modeli :)
Bende 2006 vardı sattım 2008 aldım hem kırpılmış hemde bunda daha çok sorun var :(
Arkadaşlar hepiniz bu sorundan ötürü müşteri hizmetlerini arasanız eminimki müşteri hizmetleri bunuda kronik sorunu olarak görecek ve ücretsiz değişim yapacaktır.
Ben hakkımı sonuna kadar aramaya devam edeceğim, gerekirse tüketici haklarına bile baş vururum.
benim derdim ön takım yeminle fenerin defansından daha çok değişiyor stok yapıcam artık düz rot kollarından toptan alırsam belki ucuz olur
merhaba arkadaşlar bugün benimde aırbag lanbası yanmaya başladı ama işin garip yanı korna ve ses düğmesi çalışıyor. araçın bakımlarını yaptırmadığım için garanti kapsamından çıkmıştı. ın yanına uğradım la beraber 6. sanayide bir yere götürdü 100 tl ye tamir edilir dedi tabi garantisi yokmuş ne zaman tekrarlar ona söz vermiyolar.Gördüğüm kadarı ilede genelde her araçta bu sorun yaşanmaya başlamış.bende simdi müsteri hizmetlerini arıyacağım
araçım 2011 model
Fiat Türkiye bu gün beni aradı ve yeterince şikyet olmadığı için bu arıza kronik bir arıza larak değerlendirilmiyor diyor.
Yani uzun lafın kısası hiç kimse gidipte bu sorunu siz halledin dememiş adamlara.
Bende bu sorunu Fiat İtalya'ya bildirmeyi planlıyorum
Promesse al cliente - Assistenza & Manutenzione
şuradan mail atılıyor fakat google çeviri ile yazdıklarımı çevirince çok saçma bir yazı çıkıyor ortaya.
İtalyanca bilen birileri varmıdır aramızda?