Mavi transparan folyo. Ama bu aynı zamanda karartmış. Karartmaktan vazgeçmeyin bence.
SSelam mıllet Nette gezınırken buldum ukraynalı dayılar bu farları nasıl bole yapmıs cok begendım acıl yapmam lazım.karartmadan vazgectım buunları gorunce.Bılen eden yardım please!
Uploaded ImageShack.us
Mavi transparan folyo. Ama bu aynı zamanda karartmış. Karartmaktan vazgeçmeyin bence.
fara folyo çekceksiniz tabi bu renkte bulabilirseniz![]()
folyo olmaz mı?
siyah,sarı,kırmızı,mavi var ama bu renk turkuaza kaçıyor varmıdır bilemem araştırmak lazım
turkuaz trasparan folyo internette bi ara gördüm sanki...
panda 1.2 dnaymic
grande punto 1.3 active
fiorino 1.3 emotion
bravo 1.6 dnaymic
Bizim burada bitane belediye otobüsü var bu folyodan kaplamış
Denkgelirsem sorarım nereden almış.
ILk once netten arastırayım bulursam ben cekerım.Istanbulda yapan yer varmı bu ısı?
panda 1.2 dnaymic
grande punto 1.3 active
fiorino 1.3 emotion
bravo 1.6 dnaymic
varsada güzel olmaz. Bence...
Hacı senın arabanın rengıne uyumlu olmaz kı ama bu
Ufuk şahin gti yaptım grande puntoyu sen daha geçen sigorta kutusunu yakmadınmı ? Abi bi rahat bırak şu arabayı.![]()
Ufuk abi bence farları karartmak daha iyi olur. Ama sen takmışsın kafaya dene ve görelimolmadı sökersin.. Ama dediğim gibi karartma daha hoş durur, düşünürsen angelda takarsın parklara bağlarsın benim ilk puntomda vardı gece görünümü harikaydı
![]()
╔═════╗ ╔╗
║╔════╝ ║║
║╚════╗ ║║
║╔═══╗║ ║║
║╚═══╝║ ║║
╚═════╝ ╚╝
Bence yakismaz ama zevk meselesi![]()
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
zevk meselesi tabii, bence herhangi bir punto ya uymaz bu renk... köpekbalığı evo lara turkuaz da yapsan pembe de yapsan gidiyor bence...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri