https://forum.grandepuntotr.com/tekn...egisenler.html
yine bulamadım :)
Printable View
https://forum.grandepuntotr.com/tekn...egisenler.html
yine bulamadım :)
benimkisi kirildiginda sanayide degistirmistim , sanayide degistiren usta buna benzer bir uygulama yapmisti :) . nedense tofas servislerinin aklina gelmiyor böyle basit bir çözüm.
Benim Aracimda da Ayni Sorunla Karsilastim.Sol Ön Davlumbaz Yerinden Cikmis Teker Yarisini Yemis...Arka Sol Davlumbazda Baglanti Kolundan Kirilmis.Servise 10.000 Km Bakimina Götürdügümde Durumu Ilettim.Ilk Basta Biraz Mirin Kirin Ettiler.Servis Müdürüne Saglam Bi Firca Attim.Ikisinide Garantiden Degistirdiler.Adam Diyor ki Sonucta Plastik Parca Bunlar Normal.Bahaneye Bakarmisiniz.Dedim ki Kardesim Ben Bu Araca 30.000 YTL Para Saydim.Saglam Yapsaydiniz Beni Ilgilendirmez.Tüketici Haklarina Basvurur O Davlumbazlarin Parasindan Daha Fazlasini Harcar Yine de Size Degistirtirim ! (Dedim) Degistirdiler : ))
merhaba alihsan bey bende şu an tokattayım ekime kadar burda olacağımdan aracımın yıllık bakımını burda yaptırmak durumundayım buradaki servisi tanıyorsanız yardımcı olabilirmisiniz.servislerle ilgili bukadar olumsuz şeyler yazılınca açıkçası çekinir oldum.
ya resim gormedim ben
sorunlar bitmez boş verin parçalansın arabayı oluruna bırakın:-) sıyırdım walla
Öncelikle Yazınıza Bu Kadar Gec Cevap Yazdığım İçin Kusura Bakmayın.Malum İşler Yoğun Olunca Forumu Çok Sık Ziyaret Edemiyoruz.Servis Konusunu Halen Halletmediyseniz Size Yardımcı Olmak Zevk Verir.MSN Adresim = seslinet@hotmail.com.
Herkese Kazasız Belasız Bir GP Keyfi Dilerim...
geçmiş olsun kardeşş
eee sonuc ne oldu? Ozan kardes davlumbazı garantiden degistirdiler mi? Bilgi verirsen sevinirim.
dün benimde sol ön davlumbaz denen meret kırıldı ve lastigide hafiften yaraladı. yönetici arkadaslardan ricam bütün site adına bunu fiata bildirmeniz düşünsenize bizden sonra alacaklar bunları okuyup arabadan uzaklaşıyorlar . bu anlaşılan kronik bir problem. aracım 2008 ve bana kartaşta bütün kronik problemlerin çözüldüğünü söylediler.aslında site yöneticileri değil hepimiz birşeyler yapmalıyız eminim bir süre de bu sorunu çözeceklerdir fiat küçük bir kuruluş değil bütün gp leri geri çağırıp buna çare bulabilirler. ben su an ercişteyim ama bir ay içinde ankaraya dönücem ve bu mesele ile uğrasıcam silerdende destek bekliyorum arkadaşlar. herkese kazasız belasız gp li günler diliyorum
Ben zaten sert bi dille şikayet olarak yazdım...
Aradılar yani ne istiyorsunuz dediler bunun bir sorun olduğunu kabul edin gaantiye alın dedim. Ozaman öneri olarak değiştiriyorum en kısa zamanda sizle irtibata geçeriz dediler ama bi daha aramadılar(2 ay kadar oldu)
evet garantiden değişti ama normalde garantiye girmiyor.
geçmiş olsun
benim gp nin de dablumbazı parcalanmış