'aklımı seveyim aklımıı' reklamı geldi gözümün önüne ; )
Printable View
1,4 TDI 80 HP ile şehir içi 160 km'yi görünce araba az yakıyo diyorum :D
En son 70 TL'lik mazot almıştım.. 182 kilometrede kaldım :)
Ama şehir içi 3. 4.vitese çok nadiren çıkıyorum hatta çıkmıyorum yani genlde 1 - 2 arası vitesler :D Hep trafik, hep ışık :) En azından 35-40 km'lik bir yola gitmezsem tüketimim azalmıyor.. Bide o 40 km'lik şehir içi yolculuğunda otobanda dahi trafik oluyorsa tüketim hiç değişmiyor. 2.0 motorlara kafa tutuyoruz tüketimde :D
olcek gare o kadar boşuna 2. sevgilimiz demiorz araçlarımıza ; )
herkesin kişisel tercihi bilader sana da bana da hayırlısı olsun tabi herkese de belki birgün ben de dizel alırım bilinmez... saygılar
Ankara için çok yüksek rakamlar.. ben motor ısınana kadar yavaş daha sonra çok agresif kullanıyorum.. ve 30 kuruş yakmıyorum.. ki baya da sıkıştırıyorum.. geçen gün arasında 1.5 km olan 2 ışıkta 195 gördüm.. ona rağmen 30 kuruş yaktıgımı sanmıyorum yani..
Bende 90 beygir 1.3 multi jet var. Şehir içi 280 kuruş yakıyor ama performansını da veriyor rampada bile koltuğa yapıştıryor. Uzun yolda hiç denemedim ama çok az yakacağına eminim. Çevre yoluna çıktım geçenlerde 120 km 6 vites ve 2000 devir. Araba hiç zorlanmadı.
Benm aracta bi nane oldugu kesin : ) onlerde spor yay yok arkalarda var acep ondan midir ; )
Arkadas benım arabada yakıyoo galıba ya bılen bırı anlatsın bundan oonce 1.3 2008 gp vardı sımdı 2011 evo dynamıc aldım eskısıne nazaran evoo daha fazla yakıo gıbıme geldıı gercı daha deneme fırsatım olmadı.. yakıo muu ?? aynımııı ? yakmıyo muu ıkısı arasındakı fark ne ?