evet hocam kapılar dıştan arka kapılar açılmıyor
evet hocam kapılar dıştan arka kapılar açılmıyor
Bugün sabahtan servise gittim sol arka kapı neredeyse açılmayacak kadar sert ve ses yapıyordu. Enriko sağ olsunlar garantiden 1 saatte değiştirdiler. Linea yayı takıldı birebir aynı yapı olarak farklı ses kesildi kapı kapanması bile değişti. Söktüklerinde inceledim sistem kapalı olduğu için istediğiniz kadar yağlayın çözüm değil. En güzeli değiştirin.
arkadaşlar bende aynı şikayetten kozyatağı Arma oto'ya gittim, garantiden değiştirileceğini söylediler ve Tofaş dan sipariş verdiler ancak 1 hafta oldu hala arayan yok ben aradım gergi beklediklerini söylediler. Benim kadar bekleyen varmı gergi değişimi için ?
Oto yıkamacılar çoğunlukla dikkat etmeden kapı menteşeleri ve kilitlere tazyikli su tutuyorlar, bu tazyikli su da aksam üzerinden yağı sökün atıyor ve parçaların çabuk aşınmasına sebep oluyor. Aklınızda olsun...
evet aynen
Evet yaaa bu iş arabadan soğuttu. bende 1 kere değiştirdim garantiden. üstünden 6-7 ay geçti yine başladı. galiba yine değişecekler. garanti bitince bakalım nasıl bir çözüm bulucaz..
Artık ses filan degil bildigin keman caliyor benimkiler utanıyor insan artık aracımın iki bakımı eksik serviste garantiden degisim icin sorun yaratırlarmı
bende garantiden değiştirdim