benımde 2006 puntom var kılımayı actıgımda ısıtırkende soguturkende calısıo kesılıyo scalısıyo nedenını bılen varmı acabaonra kendı kendıne tekrar
Hocam selamlar, ben de her gün işe araçla gidip geldiğim için kış aylarında her sabak aracın ön camındaki buzları çözdürmek, kazımak için binbir türlü zorluk çekiyorum. Bu bahsettiğiniz bez olayı aklıma yattı. Tam olarak nasıl bir polar kumaş bu bahsettiğiniz ben de alayım. Bir fotoğrafını filan koyabilirmisiniz?
Bir de bu ön cama akşamdan bez serme olayını geçtiğimiz kış mevsimi boyunca uyguladınız mı, gerçekten işe yarıyormu? Cama yapışıp kalmasın bez?
evo evo..
benımde 2006 puntom var kılımayı actıgımda ısıtırkende soguturkende calısıo kesılıyo scalısıyo nedenını bılen varmı acabaonra kendı kendıne tekrar
Bu yaz araba da buzdolabındaymış gibi gittim su yolu deneyerek araba hem cok hızlı soğudu o derecede bizi cok güzel serinletti arabayı çalıştırdım tüm camları actım klimayı da actım o sekilde yola çıktım yaklaşık 2 dk kadar öyle gittikten sonra camları kapattım kapattığım anda buzdolabı içindeyim sanki gerçi mevsimi deyil ama mutlaka deneyin :))
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri