"Ne kadar basarsan, o kadar sürtersin" demiş atalarımız :D
Printable View
"Ne kadar basarsan, o kadar sürtersin" demiş atalarımız :D
Bayabastık sanırım gözle görülse bide gam yemiycem :-)
50 yanak lastık takın alt surtme konusunda karterı delmedıkten sonra sıkıntı yok. baasık sonucta ıllakı surter. ve yawas dıkkatlı kullanın..
buda dip basık hallimiz.
ızmıtten saygılar..
Saol tutku benim paliomda 7cm basıktı ve hiç sürtme olmuyordu
zaten sadec o demir sürtüyor sökülünce bi sıkıntı olacgını zannetmiyorum ayrıca 50yanak ile 45 yanak arasında yarım milim farkın birşey farkedecegini düşünmüyorum
ideal ölçüde ideal konforda zaten şuanda çukurlarda faln hiçbir sıkıntı yok bece çok iyi
Serkanım ben sana dedim konfor kafana takılıcak bi problem :) Keşke basmıyaydın
Konfor canavar burak zaten araba istedigim gibi basmadıki konfordan yana enufak bir sıkıntım yok bu akşam o demiri söktürüyorıum :-) yol tutuş falan mükemmel :-)
benim sadece 3.5 apex var, lastiklerim 185/60/15 olmasına rağmen çok kolay sürtüyor ve her seferinde içim gidiyor. daha 2gün önce sağ davlumbazın oradaki kayış koruma plastiği kırıldı :(
Bende alıcam Fun jantı ama orj yaylarla devam kardeş :)
akşam merter mcde görürşüz serkanım.
Ok abi merterdeyiz akşama ama arabam yok bilion :-)
Akşam derken ? Hangi akşamdan bahsediyoruz?
Buakşam :-)
Kaçta? Gelebilrim belki hem murat abiyle tanışırım.
8De orada oluruz gel tabi bekleriz
Murat abi duy sesimi akşam powerbax ı denemek için verirmsinn :-)))
Gelmeye çalışıcam murat abi jantları denemek için verir misin? :P Ya nedir bu adamın senden benden çektiği? :D
murat abı parcacı mı yaaa:)
Bu arada öyle bi talebim yok abi he geyik olsun diye yazdım :) Adam satıyor aga.Dolayısı ile sayılabilir...
Valla ben istiyorum murat abiii
Ama gerçekten çekiyor bizden :-)
yakında spoiler ve marşpiyerde istiyorum murat abi
powerbox şuan başka bir puntoda takılı adam çok beğendi çıkartıp vermiyor.her türlü parça bulunur. jant lastik panjur. teyp vs. :)