lassa atracta aldım yeni. 4 adet (175-65-15 ) 530 tl ye geldi. yol tutuşu güzel. tavsiye ederim..
bayiler ellerinde stok fazlası ne varsa onu tavsiye eder.
bence michelin energy 4 mevsim almalısın manisada yaşıyorsun tam senlık bı lastık bence.
ben diş derinliği denen bişey kalmamış energy kullandım altı ay o haliyle bile yol tutuşu mükemmeldi..lastiğin yanakları çatlamış patlamış ama 10 numaraydı valla
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
lassa atracta aldım yeni. 4 adet (175-65-15 ) 530 tl ye geldi. yol tutuşu güzel. tavsiye ederim..
butun tecrübe fikir ve tavsiyelerini sunan arkadaşlara teşekkür ederim petlas 180.60.15 aldım ve aldığım ilk gün 700 km yol yaptım yol tutuşu gayet iyiydi saygılar...
Arkadaşlar, Anadolu'nun inişli-çıkışlı, tümsekli-çukurlu veparke kaplı yolları olan bir ilçesinde yaşıyorum. Şu an puntomda bulunan lastikler biraz sert hamurlu sanırım ve yoldaki en ufak yükseltiyi hissettiriyor. Bu arada, lastik hava basıncı normal seviyede. Önler 33, arkalar 31-32.
Şimdi beni bu konuda biraz rahatlatacak, bana konforlu bir sürüş sağlayabilecek yani yoldaki ufak tefek çukuları pek hissettirmeyecek hesaplı ve kaliteli bir lastik var mı?
Araştırmalarıma göre, michelin ve nokian'ın yumuşak hamurlu olduğu söyleniyor. GP kullanıcıları olarak çoğumuz bu sert süspansiyon olayından muzdaribiz. Tabii şimdi alıştım sayılır, pek takmıyorum ama yine de bu hala bir sorun benim için. Yumuşak hamurlu lastiklerle bu sıkıntıyı bir nebze olsun aşabilirim diye düşünüyorum.
Tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar. Teşekkürler.
aracın üzerindeki dunlop sp30'lardan sonra bridgestone turanza er 300 aldım. inanın ben çok memnunum. özellikle lastikleri zorladım performansını ölçmek için kendimce yağışlı havalarda toprak yolda vs. üzerinden çıkan dunloplardan çok daha iyi. sessiz bir lastik, yol tutuşu çok güzel, hamuru biraz sert ancak ben toprak yolda da kullanabilmek için özellikle tercih ettim. türkiye şartları için çok uygun bi lastik olduğunu düşünüyorum çünkü bizim şehir yolları da berbat.. tavsiye ederim. benim ölçülerim 195 55 16
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri