baskı balata takımı değişecek arkadaşım, ayrıca yetkili servise gidersen sana volanı da gitmiş değişecek deyip giydirirler, torna ile kurtuluyor... özel servis kullan...
arkadaslar aracım 2008 model 112000 de geri vitese gecmıyor [genelde] ustam alt merkezdendır dedi deyıstırdık olmadı sımdıde baskının yayındandır diyor baskı balatayı deyıstırmek gerek dedi boyle bır sorunla karsılasan oldumu acaba
baskı balata takımı değişecek arkadaşım, ayrıca yetkili servise gidersen sana volanı da gitmiş değişecek deyip giydirirler, torna ile kurtuluyor... özel servis kullan...
"İki şeye hakkım olduğuna karar verdim: Özgürlük ve ölüm. Birine sahip olamazsam ötekini isterim çünkü hiç kimse beni canlı tutsak edemez."
Muhtemelen baskı balata ayırmadığı için geri vitese geçmiyordur. Yanlız sen sen ol normal zamanda da vites geçmediğinde vitesi 1-2 ye tak sırasıyla ondan sonra geri vitese geç...
2009 Tekno Gri Multijet Dynamic
2009 Beyaz 1.4 Fire Dynamic
2009 Gümüş Multijet active
2011 Siyah Evo 1.4 Fire Dynamic
2011 Egzotik Evo 1.3 Multijet Dynamic
2011 Beyaz Evo 1.3 Multijet Dynamic
aynı sorun bendede var 2008 model 26 000 de baskı balata değildir sanırım ama geri vitesle önce bi inatlaşmadan 5-6 kere denemeden ve güç kullanmadan geçmiyor genelde...
5*6 kereyse eğer sıkıntı vardır
Şu alçak dünyanın birtakım geçici menfaatleri uğruna aşağılık kimselere boyun eğmeyiz."![]()
Benim araç geri vitese geçiyor, ancak ara sıra zorlanarak geçiyor ve jiiijck diye ses yapıyor bazen.
" Adalet adalet diye bağıran adaletsizlerin yanında durmaktansa, adaletsizce ölmeyi tercih ederim. Gerçek adaletinde kendi vicdanları olduğunu bilmeyenlerede güler geçerim..! "
her zaman yapmıyor ama denk geldigi zaman da 1 2 3 4 5 hepsine takıyorum yinede gecmıyor gecen trafikte ınadı tuttu yıne aceleyle güc kullandım acı bı cıyaklama ıle gectı ama benımde ıcım acıdı dogrusu sımdı parca gelene kadar ıstop edip geciriyorum bakalım baskı deyısınce duzelecek mı
baskıbalatayı deyiştırdım baskının yayı asınmıs suan debriaj cok rahatladı vıtes gecıslerıde cok yumusadı
kardeş kaça mal oldu ve eski ile yeni hali arasındaki fark nedir paylaşırmısın
Aynı sorun bende de vardı, geri vitese geçerken dışarıdan duyulabilecek ölçüde bir cırtlama, baskı balata değişmesi gerek dedi ustam. 35o tl işçilik dahil özel serviste yapıldı. Şu an yağ gibi vitesler, debriyaj az yukarıa kavramaya başladı ama kullandıkça oturuyor. İhmal edip daha büyük masraflar açılmasını beklemeyin. Geçmiyorsa 1-2 ye atın öyle geriye takın ama ilk uygun zamanda da yaptırın.
Aracı lifte kaldırt. Vites kolun altın plastik kapak var oraya baktır ve tellere baktır. Onlarda problem yok ise şanzumanı motordan ayırdıktan sonra baskı balatanın boşluğunda geri vites kolu var ve geri vitese atınca o kolu tutan bir mandal sistemin küçük bir yayı var o kırıldıysa vites geriye geçmez. o yayda şanzuman kapağı ile beraber satılır. Yada çıkma kapak alarak yayı sökerek kendi yayını değiştir. ama yay yerinden çıkar onun için punto kaynak yaptırt.
aynı sıkıntı bendede var
YAVAŞ GİDİNİZ SADECE YAVAŞ!!!
Aracım 10 küsur binde, ben de bazen geri vites geçişlerinde zorluk çekiyorum. Bu tip durumlarda vitesi önce bir ve ikiye takıp daha sonra geri vitese takıyorum. Bu sorunun bir çok marka ve modelde yaşandığını duydum
Bende 2006 gp var 53 binde daha bendede ara sira gecmemezlik yapiyor arabayi geriye takip ayagim debriyajdayken bi gaz veriyorum direk oturuyo yerine .
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri