Temsilen koyduğum resimde kırmızı ile işaretlediğim yerde ısınma var.
ellediğim de eli yakacak şekilde ısınıyor. normal bir ısınmamı yoksa bi sıkıntı varmı. birde beyaz bir sıvı da var, yağ şeklin.de
![]()
Temsilen koyduğum resimde kırmızı ile işaretlediğim yerde ısınma var.
ellediğim de eli yakacak şekilde ısınıyor. normal bir ısınmamı yoksa bi sıkıntı varmı. birde beyaz bir sıvı da var, yağ şeklin.de
![]()
benim ilk aldığım gp de de oluyordu o ama yağlama değil sadece sıcak..bu arada puntonun koltuklar süper![]()
GAZ pedalı diyecektiniz sanırımorta kalorifer boruları var motordan gelen sıcak etkiliyebilir
2010-Nisan , Punto Evo 1.3 Multijet Dynamic
Tam oradan kalörifer boruları geçiyor. Belki bir çatlak vardır, sızıntı pek hoş değil çünkü. Kontrol ettirmenizde fayda var.
kalorifer boruları oradan geçiyor, havalar ısıncada daha belirgin oluyor. geçen sene bende fark etmiştım plastk parçayı söküp bakmıştım. borular izolasyon yok bu sebepten ısıyı yansıtıyor. Bi parça cam yünü vb. malzemeyle kapatmak gerek.
aynı sıcak bendede var şortla binince bacağım oraya deydimi yanıyor ama sadece yazın oluyorrr
abi kalorifer borusu orda sade kçük kısmı var. üstelik o plastik malzemeden yapılma, eli yakacak kadar ısınmaz, ayrıca, el freni, çakmağın da kabloları var.
arkadaşlar resmi temsilen koydum benim araba değil yani. ama arabamda punto. orda metal birşey var o ısınıyor arkadaşlar. kışın hiç bakmadım ama 2 hafta önce fark ettim. metale elini değdirdğinde yakıyor.
ısıtma için oradan motordan gelen sıcak su boruları geliyor ne kadar soğuk tarafada alınca o borular sıcak oluyor. izole yapılması gerek. yaklaşık bi senedir bende dertliyim ama bi türlü izolasyon yapamadım. ama zaman buluyorum bakıyorum kış olmuş yaz yaparım diyorm.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri