abi ne demek ,, en kısa zamanda yakın detay fotolarını koyarım. görüşmek üzere
Printable View
abi ne demek ,, en kısa zamanda yakın detay fotolarını koyarım. görüşmek üzere
x-troy bu kolçağı plastik kısmı delmeden (vidalamadan) sabitleyebilir miyiz sence.Bu arada gerçekten çok güzel durmuş hayırlı olsun...
dostum kutunun içinden bir gergi lastiği çıkıyor delmemek için ancak bizim orta konsol vites e kadar uzadığı için olmuyor. vidalamaktan başka çare yok. ancak söksen bile delikler gözükmüyecek kadar gizli yerde, gözükse bile çok ufaklar yani.ben biraz alçaltmak için dün söktüm şöyle bi baktım uzaktan delikleri görmek zor. zaten öndeki vidaları koltuk kapatıyor. arkadakilerde yanda ve aşşağıda olduğu için dikkatli bakmadıktan sonra gözükmüyor. orjinal kolçağı takmaları için koltuğu söküp döşemeyi delip monte etmeleri gerekiyor. sen bilirsin8P .okla işaretlediğim yerde vida var. ufak elektrik bantı ile kamufle ettim. sorun yok yani. gayet de sağlam. seçim sizin. ama gerçekten çok rahatlık getiriyor sürüşe. kolay gelsin.
https://img444.imageshack.us/img444/8356/kollakk0ky.jpg
https://img20.imageshack.us/img20/857/kolak23rf.jpg
Teşekkürler x-troy. Delicez artık başka çaresi yok.Çok güzel duruyo çünkü...
Abi benim kafa iyice karıştı.
Dün servisteydim ve bu kılçapı sordum.
Yedek parçadaki arkadaç sistemden tek tek bana parçalarını gösterdi ve parça toplamının 400 YTL gibi birşey tuttuğunu söyledi ???????
konfor paket 400ytlydi zaten ilk zamanlar tek basına nsl olsun sadece kolcak ..
bende takmaya karar verdim.süper ya bunlar..
konyada bu 20 25 arası dediğiniz kolçağı satan ii bi yer var mı..??
selam arkadaşlar orjinal kolçagı servısten sıparısle gettırtebılıyorsunuz ancak kendınız taktırmak zorundasınız servıs takmıyor o yuzden olmaz dıyorlar
fıyatını sordum 170 ytl dedıler kuşadasında
Gerek yok beyler ben orjinal kolçağın aynısından sanayide taktırdım ve sadece 60 ytl verdim..buyrun bu da resmi ==
https://img441.imageshack.us/img441/...diumrt6lm8.jpg
Normal biçimde koltuğun yan tarafında kumaşta yuvarlak bir delik açıldı ve koltuğun içinden monte edildi..Sanayide döşemecilere sorarsanız çok kolay halledersiniz..Orjinalinden hiçbir farkı yok,inip kalkıyor..
daha oncde yazmıstım ben 20 ytl ye aldım kulalnnıyorum sizde alın okadar para ya gerek yok
selam arkadaslar orjınal kolcak var aslında her puntoya rahatlıkla takılıyor ama montajı kendınız yaparsanız cok basıt fıatı 170 ytl
arkadaslar orjinal kolcakla hiç uğraşmayın.servis montaj dahil 350 ytl civarında fiyat çıkardı.koltuğa monte edilen kolcaklar var.ben 45 ytl ye taktırdım.iyi bir ustadan çıkarsa çok sağlam ve güzel oluyor
Merhaba arkadaşlar,
İstanbul Anadolu yakasındaki oto sanayilerinde punto kolçak satan ve monte eden bildiğiniz bir usta var mı? Servise sordum orjinaline 500ytl çıkardılar :(
herkese kolay gelsin..
arkadaşlar kolçağı neden bu kadar çok istiyorsunuz ki bende var kolçak ve bir kere şehir içinde vitesi 2 ye 4 e atarken kolunuzu acayip bi şekilde bükmeniz gerekiyor kolçak açıkken,el freni çekmek ayrı bi sıkıntı oluyor,tek faydası uzun yolda bence,bu kadar büyük paralara değmez derim ben...
selam arkadaşlar ben dün taktırdım aksesuarcıdan aldım döşemeciye taktırdım koltuğa monte edildi orjinalden hiç bir farkı yok resimlerini yakında eklerim fiyatıda 25 ytl.
koltukta zaten yeri var aparatla monte ediliyor.
Kardeş ler bu kolçak taktırma işini izmir de nerede yaptırabiliriz acaba bilen varmı ve tempesty kardeş birkaç resim daha koyabilirmisin acaba,özellikle delik açılan yeri...teşekkürler...
Arkadaşlar kimse kusura bakmasın bu benim kendi görüşüm fakat orjinal dışı tüm aksesuarlar ki buna tamponun 1 cm dışında duran sonradan takılma park sensörleri de dahil, bu kadar güzel ve özel bir tasarımı olan Maserati yavrusu arabalarımızın tüm orjinalliğini bozuyor ve çirkinleştiriyor. Orjinal dışı kolçaklar da bu kategoride benim için. Tam taksici işi. Yine kusura bakmayın bu benim kendi görüşüm.
tabi zevk ve tercih meselesi isteyen istediği şeyi taktırır aracına. ben kendi aracıma orj taktırmayı düşünüyordum fakat servis 250 ytl fiyat isteyince arabaya verdiğim toplam parayı göze alarak böyle birşey için 250 lira vermek çokta mantıklı gelmedi. tabi buda bir tercihtir ama insanların tercihlerine kesinlikle saygı duyarım.
ama msjında belirttiğin "taksici işi" tabirini kesinlikle doğru bulmuyorum. bu hem taksicilere karşı hemde araçlarına bu tarz montaj yapan kişilere karşı bir aşşağılamadır.
Taksici işi jant, taksici işi aksesuar, taksici işi korna, far vs vs vs...tabiri herhangi spesifik bir taksici ile alakalı olmayıp artık genel bir tabir olmuştur. Zira taksicinin hangi aksesuarları kullanıp kullanmayacağı kendi özgürlüğünde olup, genelde yaptıkları uygulamaların %90 ı yakışıksız, zevksiz, orjinalden uzak ve irite edici olduğundan bu tabir gelişmiştir. Tasnif etmek yani Türkçe karşılığı ile sınıflandırmak, bölümlendirmek ??? valla anlamadım bu cümleni.
Neyse arkadaşlar takmak isteyen ne isterse taksın yaa...Bu benim kendi yorumumdu sadece,
"tasnif etmek" halk arasında yakıştırarama anlamında kullanıldığı için o şekilde kullandım ama anlayamadıysanız cümlemde değişiklik yaptım yeniden okuyabilirsiniz ;)
taksici işi yerine yakışıksız, göz zevkini bozucu vs. şeklinde bir yorum yapsaydınız göze daha hoş gelirdi ve rencide edici olmazdı. keyifli forumlar...
Arkadaşlar
Arkadaşlar ben dün taktırdım Beylikdüzü birmodda örjinal 200 ytl k.kartına taksit var.
Sadece el fireninin bulunduğu kısımdakı plastik parça değiştirilerek montaj yapılıyor sonradan takıldığı hıç belli olmuyor.
HızlıAl.Com - Arama
şunlara bi bakın isterseniz
arkadaşlar 1.3 mj active aldım aracı alırken kolçak siparişide verdim 250 TL ye de anlaştık serviste tabiki az önce servisten aradılar araca uyumlu değilmiş çok uğraşmışlar ama takılamamış :( canım sıkıldı envantere baktık uyanın fiyatı 600 TL dediler kalsın dedim ona orijinal parça çok hoşuma gitmişti ayarı falanda olunca kullanışlı bir ürün taktıramadık kaldı öyle kötü oldu
istanbul elif tuning den armster marka al , marka uyumlu , 130 tl , 1.kalite. çok memnunum.
Bugün İzmir Enriko aliberti mavişehir servisinde active evo ma orjinal kolçak takıldı.Çokta güzel oldu.195 tl fiyatı.