anlattığınıza göre su var ve kolu çektiğiniz de motor sesi geliyorsa cam suyu motoru tıkanmıştir. Cam suyu haznesinin altındaki motorun sökülup su çeken parçaları temizlenirse sorun kalmaz diye düşünüyorum.
Merhaba arkadaşlar daha 2 haftaya kadar ön ve arka silecek fiskiyeleri gayet iyi çalışıyordu sonra suyu bitti neyse kipadan silecek suyu aldım ve ekledim ön cama fışkırttım geliyordu ancak baya köpük yapmaya başladı sonra arka camınkini denedim baktım hiç su atmıyor çok kalın gelmiş olabileceği mantığıyla normal su ekldim denedim ve şu an ne ön silecek suyu ne de arkadaki çalışıyor ve kolu ittiğimde baya bir elktronik ses geliyor bunun sebebi ne olabilir acaba
anlattığınıza göre su var ve kolu çektiğiniz de motor sesi geliyorsa cam suyu motoru tıkanmıştir. Cam suyu haznesinin altındaki motorun sökülup su çeken parçaları temizlenirse sorun kalmaz diye düşünüyorum.
EVO 1.3 MJ DYNAMIC
CHIP TUNNING
bahsettiğiniz işi ben yapabilirmiyim yoksa servise falan mı gitsem
Delikleri tıkanmıstır dostum bi igne al delıgı accık genişlet. Benım aracta da olmustu tozdan camurdan tıkanıyor bazen.
motordan ses gelmiyorsa motor mefta olmuş demektir..hiç normal su kullandınız mı? kullanmışsanız borularda kireçlenme yapıp tıkanmış olabilir..
bencede al bi toplu inge ugraş biraz
tek damar ince kablo al onunla dene iğne yeterince derine inmez. Eğer açılmazsa, Camdaki fıskiyelerin altında hortumları çıkar dene belki de hortum tıkanmıştır.Silecek suyunu sonuna kadar kullanmayın benzin deposundaki mantık tortu ve kireç tıkayabiliyor.
2009 Tekno Gri Multijet Dynamic
2009 Beyaz 1.4 Fire Dynamic
2009 Gümüş Multijet active
2011 Siyah Evo 1.4 Fire Dynamic
2011 Egzotik Evo 1.3 Multijet Dynamic
2011 Beyaz Evo 1.3 Multijet Dynamic
fazla zorlayıp elektrik kısmını yakabilirsin...
bagajı kaputu açıp baktın mı? hortum yerinden çıkabiliyor.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri