2011 active grande puntolarda kilit tuşuna uzunca basınca camları kapatma özelliği var mı arakadaşlar ?
Printable View
2011 active grande puntolarda kilit tuşuna uzunca basınca camları kapatma özelliği var mı arakadaşlar ?
o zaman lastigi 185 aliyorum arkadaslar. marka konusunda michelin aliyorum. baska onerisi olan varmi ?
bir sorum daha olacak.
teyibi direksiyondaki tuslardan kontrol ederken bazen yanlis komut gidiyor teyibe. yani sesi acma tusuna basiyorum. mute oluyor. yada sagdaki bi tusa basiyorum farkli komut veriyor. bu neden boyle yapar. sokup temizlesek faydasi olurmu. biraz ugrastim bugun. bilmedigim icin kirarim diye korktum ve biraktim. soken varmi hic. nasil sokuluyor ?
Denizli merkezde kullaniyorum genelde. bozuk yollara girmem. girsemde mutlaka yavaslarim. Michelin 2-3 yil sonra ozelligini yitiriyor ama 2-3 yil diger tum lastiklerden daha iyi yapisiyor yola. lastik yanagini dusurmeyi dusunmuyorum. cok vuruyor arac lastik yanagini dusurunce. eski aracimda orjinal yukseklik 65 ti ama lastigi 60 takmis eski sahibi, hic memnun degildim. 185/65/15 alicam.