Furkan hocam bu benim bebek arabasının aynısı..KZ-650 modeli..astranın bagajına da böyle oluyor ama benim bagaj biraz daha geniş olduğu için birazcık da yer kalıyor..
Printable View
ben de;
Joie Brisk Travel Sistem Bebek Arabası Kiwi - ebebek.com
linkteki ürünün aynısını aldım. yalnız katlandığında bagaja ancak bebek arabasıın arka tekerlerini çıkararak sığıyor. neyse ki tekerleri çıkarmak zahmetli değil. tak-çıkar şekilde gayet kolay yapmışlar. alacak olan olursa diye kenarda tavsiye niteliğinde dursun.
bagaj pandizotunu çıkardık, böylelikle daha kullanışlı oldu,
seçenekleriniz daha çok olur,
tavsiye ederim.
bende aldımm . hatta kullanıyorum.Baby2Go 8809 Proton Çift Yönlü Bebek Arabası tavsıye ederım. bebek arabasına ben bındım okadarda sağlam yanı :)
8899 - Baby2go Proton Delux Bebek Arabası - YouTube linkde burada :)
faydalı olacağını düşündüğüm birşey yazayım,
bebekler bebek arabasında huzursuzluk ediyor,
arabada kalmak istemiyorlarsa,
ellerine bir lolipop tutuşturun,
anında sakinleşip, problem çıkarmayı brakıyorlar.
uzun süre o lolipopla idare edebiliyorsunuz.
KRAFT ın büyük tekerlekli modelini aldık bizim delikanlıya ama her bagaja koymada adeta savaş veriyorum. zar zor sığıyor. hele bu sıcaklarda bayağı ter atıyor insan
https://encrypted-tbn1.gstatic.com/i...kOia4xrpdoYxuw
Herkese merhaba arkadaşlar.
Yakında doğacak oğlum için NUNA markasının PEPP model pusetini ve PİPA model ana kucağını tercih ettim. Ürün hem puset hem de travel sistem olarak kullanılabiliyor. Katlaması ve bagaja yerleştirmesi de çok kolay. Bagaj problemini tamamen ortadan kaldırdı. Üzerine orta boy çekçekli valiz ve kenarlara da küçük çantalar koyabiliyorum.
Herkese tavsiye ederim.
Nuna Pepp Bebek Arabası Bisque - ebebek.com
ben de dun baby 2 go sweet modelini aldim lux baston dediklerinden bagaja da rahat rahat sigdi sirt kismi tam yatiyor ana kucagi konusunda ise basit birşey alip tek kelimeyle canavar bi oto koltuğu almayi planliyorum bizim oglana
alüminyum kasa Esim denedi çok rahat gerçi ben çift yönlü vs aramadim zaten ne kadar bize bakacak oturmaya baslayana kadar :-) lux baston denilenlerden tek yönlü ve 4 kademesi var. bagaja koyar foto atarim bir ara ama pzt yi bulur.. kapaninca 95*28*28 gibi birşey oluyor rahat sigacagi kanisindayim.. kaldi ki kolili hali hic ugrastirmadan tek hamlede girdi ... bu arada ben bir web sitesinden ( isim reklam olur mu bilemedim PM attim) 50 TL indirim kuponuyla 249 TL te aldim 1 günde elime ulasti. temmuz sonuna kadarda devam ediyor 100 e 15 250 ye 50 TL falan gidiyor aninda indirimleri.
Graco travel system aldım puset tam bagaja göre, hatta tatile ciktik en buyuk boy valizle birlikte cok rahat sigdi. Bu arada bebek arabasi yenidogandan 3 4 yaşına kadar kullanilabiliyor fiyat 1 seneye yakin oldu alalı 690 tl
anca bugun fotoğraf cekebildim baby2go sweet aldim baya büyük birşey oturma yeri baya geniş tam yatiyor bagajda da boyle oldu baya yer kaldi neden yüksekte derseniz altında 4 tane katlanan şezlong şemsiye ve alet cantasi var bagajin her noktasini kullanmaya calisiyoruz iste:)
fotolarda aletin tüm tekerlekleri takili halde. on tarafta küçük boylu valizerin sigabilecegi bir alan kaldi alt tarafında da poşet doğabilecek kadar boşluk kaldi sandigimdan çok daha iyi oldu 3 gün sonra izmire dönüş var malum kayınvalide birçok şey verecek o zaman da dolu halini bagajin unutmazsam çekmeye calisirim ;)
urun videosu :https://m.youtube.com/watch?v=MUy77h-js3E
bu da kalan kusma aldiklari 20 kg pirinç 2 bavul 2 sirt cantasi bilumum kavanoz bi bidon yaprak buyukmus bizim bagaj ;)
bence punto nun bagaj hacmi kendi sınıfındakilere göre yeterli geçenlerde yaris in bagajını gördükten sonra punto nun bagajı bana süper gelmeye başladı :)
Hayırlı olsun bebek arabanız hocam :) istifleme de başarılısınız :)
Nuna'nin bebek arabalarina da bakmanizi tavsiye ederim. Ben kullaniyorum. Teker falan cikarmak icin ugrasmiyorsunuz ufacik tekerleri var zaten. Bagaja yatirinca bond cantamsi bir sey oluyor.