Aynen ben yazmadan siz yazdınız, Bir uygulama fotosu olsa elimizde.Serum lastiğinide 25 metre aldım.
Printable View
Mustafa hocam bauhaus dan aldın herhalde, hangisinden aldın bende olmadı akşam alıyım diyorum 6milimlik olan yok mu ben anlamadım tam olarak :)
Hemen almayin hocam ben 1er metre aldim deneme amacli. Seffaf olan kapali mekan sus havuzlarinda vs kullanilan bi urunmus ama cidden sert. Sogukta iyice sertlesirse sorun yaratir bence. Sanirim eczaneden serum hortumu almak en mantiklisi olacak. Uygulama icin ben de foto bekliyorum. Cok basit degil gibi, sokulcek parca vs var.
fotoları ve uygulamaları bekliyoruz iyi bir netice olursa en kısa zamanda yaparım bende
Fotolar Kenyadan geliyor anlaşılan.Mesut alkış falanmı bekliyosun kapına gelip yalvaralımmı arkadaş ne zor işmiş bikaç resim atmak.Hadi be kardeşim.EN BÜYÜK MESUT BİZİM MESUT ! :)
arkadaşlar evolarda o birleşim yerleri fabrikasyan kaynaklıdır yani fitiller uçsuzdur ve özel makinayla takılıyor araca söküldüğünde tekrar o makinayla sıkıştırmanız lazım fitilin içindeki çelik telleri yoksa fitil yerinden çıkar
Arkadaşlar bunun için c.tesi servise gidicem konuşucam ben yapmak istiyorum ama kapı fitilini söküp bunu yapmayı denerken kapımın fitilsiz kalmasını istemiyorum beceremem gibi bi resim vs olsaydıda görseydık nasıl yapılıyor :)
arkadaşlar sizden binlerce kez özür diliyorum bu kadar beklettiğim için. ben bu uygulamayı yaptım ve foto çekmedim. ama forum arkadaşlarım için gidip fitili tekrardan söküp içindeki hortumu çıkartacağım yani sizlere örnek olsun diye baştan yapacağım. ama bugün ölümde olsa gidip bu işi yapacağım.
bütün detaylarıyla fotolayacağım göreceksiniz çocuk oyuncağı gözünüzde büyütmeyin arkadaşlar. herkesin çok basit bir şekilde yapabileceği bir iş. bugün 5'te işten çıkıyorum gidip direkt fotoları atacağım.
Burdaki 3 ve 4. resimdeki yeşil hortummu Mesut hocam?
https://forum.grandepuntotr.com/atta...273.787516.jpg
https://forum.grandepuntotr.com/atta...313.583461.jpg
O hortum biraz kalin bence onun bi incesini bulmak lazim
mesut hocam yaptiginiz islem iceriye ruzgar girmesinide engelliyomu, daha yeni aldim araci kocaelinden sivasa geldim valla kolum üşüdü ayni zamanda ruzgar seside mevcut, resimleri dort gozle bekliyoruzzz
elinize sağlık güzel çözüm bulmuşsunuz.. bugün bende bakıma götürdüm arabayı sizin yaptığınız işlemi servis danışmanına anlattım.. ne gerek var uğraşmanıza, bizim işimiz ne, öyle sorununuz olursa getirin halledelim dediler.. yanlış anlamayın benim gibi uğraşamayanlar için kısa çözüm önerdim :)
Bende merak ettim doğrusu !! millet kendi imkanlarıyla güzel bir yöntem buluyor yetkilier biz ne günee duruyoruz diyee birde nasihat ediyolarr Hey yavrumm heyyy
resimler hala yok sanırım :((((
şunu çok merak ediyorum bi resim olsada görsek yav
Evo'ların fitilleri kaynaklı bence orayı açmaya yazık sonradan sıkıntı olabilir, Ben uygulamadan vazgeçtim...
Mesut bu iş evolar için uygun değil sanırım.Evolardaki fitiller kaynaklı ucu açık değil.
evet bende kendi aracımda baktım kaynak var . yani fitil yekpare gibi . kesmek lazım .
Ben fitili kesme taraftarı değilim.Bu şekilde idare edicez artık.Mesut şu taiwan dan spariş ettiğin video ve fotolara gerek kalmadı :)
arkadaşlar foto yükleyeceğim fotoları hepsini nasıl yükleyebilirim
;)
..
.....
......
arkadaşlar fitilllrin ek yari altta evet gp larda da fitiller yapıştırılmış ben o yapışık yerini bitri birinden ayırdım tekrar japon yapıştırıcısıyla mıh gibi oldu. daha önce taktığım fitilleri söktüm bahausede ki daha kaliteliydi onu taktım. hortumu daha etli hoşuma gitti ;) eskilerini söktüm bende bunları taktım
uygulamayı yaparken sırasıyla şöyle yapın
1) en üsteki kırmızı renkli fotodaki ebattaki hortumu tercih edin kapılar kapanırken kapıları kasmayacak
2) ilk önce kapının altındaki vidaları sökün birinci klasördeki fotolarda gösterdiğim gibi
3) ikinci klasördeki fotolarda yaptığım gibi fitilleri çekin biraz(biraz sıkı oturtulmuş) korkmayın hiçbir şey olmaz aracınıza en ufak bir zarar vermez. bazı arkadaşlarımız fitiller makineyle preslenmiş felan diyo yalan inanmayın serviste fitil takılırken adamlar elle taktı ne makinesi ne presi :D
4)birinci klasördeki ilk fotoda olduğu gibi hortumu fitilin dışında kalan yani kapı tarafındaki deliğinden ittirin.(hortumun içine sıvı yağ bırakın işiniz çok kolay olacak)
5) biri yanınızda olursa bir ucunu tutup diğer ucunu da siz tutarsanız yani fitili düz hALDE tutup hortumu ittirmeniz çok kolay olacak
hiçbir şey yapmayacaklar kendilerine toz kondurmamak için söylenmiş sözler. ben elli kez bu sıkıntıdan dolalıyı gittim yapsaydılar niye yapmadılar biliyorlardı da bizden mi saklıyorlardı?? gidin bakim belki forumdan görmüşlerdir bu paylaşımı onlarda aynısını uygulayacaklardır :D
forumda o kadar arakadaşlar da gitti bu konu için onların yanıtı ne oldu? yok hiçbir çare yok böyle bineceksiniz, yok direkler çekilece,yok aynalardan geliyor, yok kapılar ile çamurluk aynı hizada değilmiş hepsi de yalan bunlar kimseye bir çare olmadı. maksat müşteriye yapabiliyoruz imajını yaratmaktan başka bir şey değil kendilerine toz kondurmamak
bu forumdan rüzgar sesi için gidip derdine çare bulmuş birini göster varsa ben de gideyim
selam arkadaşlar. bence güzel bir çözüm. bende 2010 evo var. bu sorunları evoda yaşayan oldu mu. ben fazla hız yapmadım daha aldığımdan beri şehir içi trafikteyim. malum istanbul trafiği :) hız yapınca mı anlaşılır yoksa her daim mevcut mudur bu ses :)