izmirde olsan sana yardımcı olurdum. kendim yaptım 2 tl bile tutmadı. nette buldum sana bi adres bi değerlendir istersen.
Hep Ucuz Fiyat
Arkadaşlar aracıma aux kablo taktırmak istiyorum forumda tüm konuları okudum fakat lehim gibi olaylardan anlamadıgım ıcın kendım yapamıyorum,ınternetten ankarada hazır satan bı yer bulamadım.Herhangı bır muzık magazının yapcagını bılıyorum ama ankara yapmıs olan ya da almıs olan bırı varsa bana bı yere yonlendırırse cok memnun olurum.Forumdan temin edebilceğini söyleyen 1-2 arkadaşımıza özel mesaj attım ama donmeyınce onlar sıze sormak ıstedım.Sehırdısındanda bulunursa kargoyla da alabılırım.
izmirde olsan sana yardımcı olurdum. kendim yaptım 2 tl bile tutmadı. nette buldum sana bi adres bi değerlendir istersen.
Hep Ucuz Fiyat
Sağol Hüseyn abi zaten nette bi tek o var kdv kargo fılan olunca 23tl ye gelıyor total bıraz fazla geldı bana sanki ondan bi arkadaşlara sorayım istedim yoksa ordan alcam mecbur
Yokmu Ankarada aux kablosu kullanan birisi yönlendirse beni![]()
Bende düşünüyorum Mehmet getirticem dedi ama ses çıkmadı bi daha.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE VE DEDİRTENE !
Ya getirtecektim ama fiyatlar hep 20 arası o yüzden uygun bişi getirmek istiyorum, yani daha uygun bulursanız alın ..
hatta blaunpunkt orj buldum 20 € getirtmedim![]()
Abi bulmak getirmek değil mesele o teybi söküp montajını yapmak, Ben bulaşırsam bi de teyp almam gerekir o yüzden senin maharetli ellerine emanet edeceğim arabayı, sen getirince bi haber ver yanındayım hemen.
tamam en kısa zmanda o zman![]()
ben tesisatçı arkadaşıma yaptırtttım işçiliğe para vermedim(akşam gazos söyledim):p
sadece kabloya 5 tl verdim ama... aux kablosu ile iş bitmiyor kullandığınız ıpod yada mp3 playerrın ses kalitesi yüksek olmalı yoksa radio gibi geliyo yüksek sesde tahammül edilmiyor. yani kullanılacak mp3 player veya ıpod da çok önemli kaliteli bişeyide 200 TL den aşağı bulmak zor. yani Erdem kardeşim sen bunun kablosunu alsanda teybi sökmen gerekcek.. Benim tavsiyem elinden geliyorsa sorun yok ama benim gibi elinden gelmiyorsa oturduğun memlekette hastakar bi tesisatçıya götür.kırmadan dökmeden yapsın 10-20 tl gibi bi paraya yaparlar tahminim.. buralarda olsaydın yardımcı olurdum.. Kolay gelsin
_NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Ben bir Türküm!!!
Ben;
Orta Asyadan Türeyen,
Anadoluda Büyüyen, Avrupa iclerine Yürüyen TÜRK´üm.
Ben;
Atillayi, Yavuzu, Fatihi var eden, krallari, imparatorlari kendisine Yar eden, Düsmanina dünyasini dar eden TÜRKüm.
Ben;
Damarlarinda asil kanin aktigi irkim, Benden bahseder destanim,Agitim,TÜRKüm,ben TÜRKüm,
taa iliklerime kadar MUSTAFA KEMAL ATATÜRK`üm!!!
Ya Siz Kimsiniz ???......____
hepinize çok sağolun yardımları için
Mehmet abi getirtirsen çok sevinirim en kısa zamanda sana emanet etmek en mantıklısı tak kurtar beni cd derdinden
eminim çok ihtiyacı olan vardır abi bzim dışımızda da
Gelsin ben de yaptıracağım Erdem.
Tamam abi ozaman top Mehmet abide
zahmet olmazsa tabiiki![]()
Eskiden kullandığım kabloyu atmasam birine yollasam baya sevap kazanacakmışım be![]()
Ben de istiyorum![]()
Kubilay abi cennette yerin hazırdı valla
Mehmet abiiii duy sesimiziii
Arkadaşlar bu nettekini(hep ucuz fiyat) alıp kullanan var mı? Nasıl kaliteli mi sesi vs. Eğer iyi bir şey ise ben almayı düşünüyorum. Tavsiye eder misiniz?
Arkadaşlar Bahçeli 4. cadde de(Ulaştırma Bakanlığı nın oradan girildiği zaman) okulu geçtikten sonra sol tarafta işinin ehli bi tesisatçı vardı. Ama dükkanın adını ya da numarasını hatırlamıyorum.
Aynı şekilde 3. cadde de de Hosta yı geçtikten sonra sağ tarafta da bi tesisatçı vardır. Malesef onunda ismini ve numarasını hatırlamıyorum![]()
Bu iki tesisatçıda işini bilen kişilerdir![]()
Konu alperyonar tarafından (02/03/2010 Saat 21:41 ) değiştirilmiştir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri