ne kadar tuttu Tayfun?
Printable View
ne kadar tuttu Tayfun?
silmeyle sadece yuzeyı temizlersizin..ıslandımı kumasın dıbındekı kır tekrar belirgenleşir.vakumlu makıne yada hava tabancasıyla kurutulmadıktan sonra en ufak bır su damlasında leke ortaya cıkar.koltuktada bu durum aynıdır.yanı sılmek sadece kısa bır sure ıcın gecerlı bır olay.halı yıkma makınesı olan eger makıneyle uygun sekılde yaparsa kuruduktan sonra su gelsede ız yapmaz...eger aracınızıı yakın zamanda sonax vs gıbı yerlere verdıysenız koltuk temızlıgınızi doğru sekılde yaptıklarını bu sekılde kontrol edebilirsiniz. az bıraz su dokun kuruduğunda iz kalıyorsa kumastakı ılaç tam olorak temızlenmemiştir yani bir uctan temız su veren ve hemen arkasından o suyu kumas yuzeyınden kır ve detarjanla beraber ceken vakumlama makınesı sallama bir sekılde uygulanmıstır.kuruyunca bellı yerlerde kusma olmustur arac size teslim edilmeden önce kusan bolgeler yuzeysel olorak tekrar ılaç sıkılıp kuru havluyla kusma lekeleri çıkartılmısıtr ve kurmaya bırakılmıstır.iste su damladımı lekeyı tekrara belirginleştiren daha sonra kusma lekelerini kapatmak ıcın sıkılan temızleyıcı maddedir.uygun sekılde temızlenmıs bır araç koltuğu ıslandıktan sonra kuruyunca iz bırakmaz..buda bilgileri nereden biliyorsunuz dıyenler ıcınde benım eskı mesleğımdır onaxta baya koruma ustası olorak uzun zaman calıstım..piyasa agızıyla size bu işin kaşarlıklarını anlatıyorum magdur olmayın boşa para vermeyın verıyorsanızda ısınızı adam gibi yapsınlar..
Her işlemi kendim yaptım bir maliyeti yok..