Alıntı mrtgokdepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hatta tuslarinda isik yoksa onuda yaptirabilirsin
ışıgım var abi

Alıntı takres Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bastırıp garantiden değiştirin bence...
izmir poyraz oto sagolsun 2 ufak sorunum olmustu,1 tanesini burada sormuştum fıskiyenin orası,2sinide zorlaştırmadan garantiden yaptılar sagolsunlar,bunuda degiştirirler tahminimde direksiyonumu komple sök tak yaparlar diye korkuyorum

Alıntı armi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Artcar'da yaptırdım hocam. Fiyat 150 lira.
abi çok hoş gözüküyor,bu kullanılan derinin cinsi rengi vs si var mı? yoksa yaptırdıgın yer standart mı kullanıyor o deriyi? Dokundugunuzda nasıl hissi,yumusak mı? deri direksiyonum hiç olmadı da

Alıntı OzzY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Aykut bursada bir firma vardı derisi soyulan direksiyonları fabrikanın tekrar onlara kaplattığı söyleniyordu forumda başlık vardı ama silinmiş olabilir servise biraz bastır yok filan derlerse müşteri hizmetlerine ilet hatta servistede direk MİS ile görüş. araç daha 7 aylık filan diye şanslıysan deri kaplayabilirler olmadı fark vererek kaplat ama servisin bunlardan haberi olmayabilir merkeze ilet gerekirse.
ozan medos otoydu galiba hatırlıyorum ama benim araç active oldugu için deri kaplı değil,2 haftaya poyraza gidicem orda direteyim diye düşünüyorum farkını ben varayım kaplatsınlar. Ama biz yapamayız dicekler çıldırtıcaklar beni