tamam abi çok sagol :)
yukarıda adı geçen şirketi araştırdım sadece istanbulda şubeleri var,izmirde bunu yaptıran yer var mı acaba bilen var mı??
Printable View
tamam abi çok sagol :)
yukarıda adı geçen şirketi araştırdım sadece istanbulda şubeleri var,izmirde bunu yaptıran yer var mı acaba bilen var mı??
Hocam siyah renk hakiki deri. Tutma yerlerini ben özel olarak delikli deriden yapmalarını istedim. Gayette hoş oldu bence bu haliyle.
En son Latitude'da deri direksiyon kullandım ve emin ol ondan daha kaliteli bir deri burda kullanılan ayrıca dokunma hissi çok hoş. Sanki yeni araba almış gibi hissediyorum kendimi bunu yaptırdığımdan beri::p:
gp nin orjinal deri direksiyonunu taksan daha iyi olur..servis değiştiricez derse üstüne bir miktar daha verip alınabilir..
güncelliyelim,yırtık büyümeye başladı,poyrazı zorladım üstünü ben tamamlıycam deri yapalım diye ancak kabul etmediler. Çünkü garantiden diye değiştirdikleri parçayı gerekli yerlere gönderiyorlarmıs,giden active direksiyonu gelen deri direksiyon olursa sıkıntı olurmus. Var mı izmirde deri kaplatabilceğimiz bir yer