230 + 30 lira işçilikle orjinal olarak ağustos ayında değiştirdim kaynak falan yapılıyor ama en fazla 3ay daha ömrü uzar malesef başka çağresi yok
aynı sorun bende de oldu.
önce bir parmaklayayım,
olmazsa elektirkçide lehimleteyim.
gene olmazsa gri parçayı değiştireyim.
bakalım hangisi işimi görecek.
230 + 30 lira işçilikle orjinal olarak ağustos ayında değiştirdim kaynak falan yapılıyor ama en fazla 3ay daha ömrü uzar malesef başka çağresi yok
birşey ne kadar komplike olursa o kadar çok arıza yapıyor. bak benim manuel klimaya taş gibi![]()
Dünyada bir tane dahi çocuk mutsuz olduğu sürece, büyük icatlar ve ilerlemeler yoktur. A.Einstein
punto dizel kullanıyorum dinamik model, sıcak fan modundayken kendi kendine bazen yükseliyor fan ve bir süre sonra azalıyor,biraz sonra tekrar yükseliyor...
devrelerde problemmi var acaba anlayamadım
2 yılda ömrümü yedi punto, aracı komple yeniledik... arkadaşlar aynı sorun bende de var üflemiyor zaten olmayanı yok tüm kronik problemleri yaşadım artık bismillah la biniyorum araca korkudan bugün neresi arıza yapacak diye,
cevap yazan arkadaşlara teşekkürler her zaman ki gibi yine çözüm bulunmuş... bakayım bende şu rezistöre olmadı onu da alayım
ya o sorun bende de var açtığımda sankı ıcınde buz parcaları kırılıyo gıbı oluyo bazen cok guzel ufluyo bazem ınadınamıdır nedır helekı soğuk havalarda calısmıyo ufleme yapmıyo sımdı masraf cıkaracak bılıyorum dıye gıtmeye cekınıyorum acıkcası sanayıde yaptırsam guven vermıyo kararsızım bende...
geçenlerde klima fanı gene çalışmadı.
araç buğu yapıyor ve yolu göremiyorum, sıkıntılı bir durumdaydım,
torpido altında sağ tarafında ne olduğunu bile bilmediğim birşeyi ykarı kımıldattım,
elimle biraz kaldırdım, anında çalıştı.
bir temazsızlık olmuş herhalde.
şimdilik bir sorun yok gibi.
gittikçe sıklaştı bu çalışmama,
kurcaladım olmadı,
sonra araba yolda giderken bi çukura düştü, çalıştı.
şu an çalışıyor ama,
artık daha fazla zorlamayayım da servise bi göstereyim.
servise gittim, rezistörü değişelim dedi.
80 tl rezistör, 30 tl işçilik toplamda 110 tl. 19 nisan cumartesiye randevu aldım, bakalım,
şu an çalışıyor, ama anlık gidip geliyor.
Rezistörün elektrik bağlantı soketi aşırı ısınıp kömürlenme yapıyor o da temassızlık yapıyor ve fan motorunun elektriğinin kesilip gelmesine neden oluyor. Bir rezistör ve iki sefer de soket değiştirdim ama benzer sorun tekrar edince soketi komple iptal edip kabloyu doğrudan rezistöre lehimlettim sıkıntı kalmadı![]()
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
Evet arkadaşlar, kabloyu direkt bağlamadan sorun çözülmüyor.
Sent my GT-I9300 using
Oz Büyücüsü
servisteki 80 tl rezistör aracıma uymadı,
yenisini sipariş vercez dediler, tamam dedim.
yenisini takdılar. ama fiyat 275 tl oldu.
yeniyi taktığmızdan bu yana problem yok şimdilik.
1 yıl içinde etkrarlarsa bende bu parçayı iade edip, 275 tl geri alıp lehimletme işlemi yapacağım.
Arkadaşlar Konu Hort Servis Dışında uygun fiyatlı rezistör bulmam gerekiyor servis 300tl çekiyor..
Parçacılarda 170 falan olması lazım
Hükümetini ayakta tutmak için dini kullanmaya gerek duyanlar zayıf yöneticilerdir, adeta halkı bir kapana kıstırırlar. M.Kemal ATATÜRK.
250 tl
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk
Sıkıntı Yok , Jack Daniels Var
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri