Benim aracımda michelin geldi satış temsilcisi şanslı olduğumu ilk defa michelin lastiklerin geldiğini sölemişti. Lastiklerimden şuan için cok memnunum 10.000 i yeni doldurdum ömürü ile ilgili bişey diyemem ama yol tutuşu mükemmel.
Printable View
Benim aracımda michelin geldi satış temsilcisi şanslı olduğumu ilk defa michelin lastiklerin geldiğini sölemişti. Lastiklerimden şuan için cok memnunum 10.000 i yeni doldurdum ömürü ile ilgili bişey diyemem ama yol tutuşu mükemmel.
Arkadaşlar, şu Michelin tutkumuzdan vazgeçelim artık, boş yere birsürü para veriyoruz. Bakın Auto Express dergisi 15 farklı lastik markası arasında test yapmış. Michelin birinci olmuş, ama sondan birinci !!! İnanmazsanız kendiniz buradan indirip bakabilirsiniz. RapidShare: 1-Click Webhosting
Ayrıca Fransız mallarını kullanmak konusunda herkes bir daha düşünmeli- adamların biz Türklere yaklaşımını hemen unutmayalım lütfen.
bu vredestein nasıl bulucaz yaf :(
yalnız en sessiz olan lastik de matador olmasına rağmen alt sıralarda...
continental aldım ilginize teşşşşşşşş.:blush000:
bızım neden bristone ??? çok sert olduğundan değiştirmek zorunda kaldık
acetivelerde tahminim ucuz lastik kullanıyorlar benimki pirelli idi aldığım lastik emotionda standart verilen lastik
bende dunlop sp30 var bende çok memnunum değiştirmeyi düşünenlere tavsiyemdir.
Abi Ne Demişler
Ev Alirsan Köşe
Ağaç Alirsan Meşe
Lastik Alirsan Micheline
Ben Tek Geçerim Michelin'i